Ваги Mettler Toledo UC-GTT-M (22500003) - AT175977 - купити Ваги торгові в Києві й Україні, доступні ціни на Ваги Mettler Toledo UC-GTT-M (22500003) - AT175977 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ваги Mettler Toledo UC-GTT-M (22500003)

Ваги Mettler Toledo UC-GTT-M (22500003) - AT175977

Код товару: AT175977
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип торгові, Інтерфейси USB, RS-232, ethernet, Тип дисплею рідкокристалічний, Дискретність відліку 1 г, Вбудований акумулятор немає, Кількість програмованих клавіш н.д,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mettler Toledo
Тип торговые
Інтерфейси USB, RS-232, Ethernet
Тип дисплея ЖК-дисплей
Дискретность отсчета 1 г
Количество программируемых клавиш н.д
Колір черный/серый
Опис

Придбати Ваги Mettler Toledo UC-GTT-M (22500003) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Мультифункціональні ваги Mettler Toledo UC – це поєднання передових технологій зважування та новітніх інформаційних технологій. Результат: точність, надійність, гнучкий і простий інтерфейс користувача, а також великі можливості підключення до інформаційної мережі підприємства та проведення рекламних акцій у місці продажу.

Ваги UC – серія найновіших моделей торгових ваг МЕТТЛЕР ТОЛЕДО. Ваги UC (Unlimited Connectivity – англ.: необмежені можливості з'єднання) – це не тільки швидке та точне зважування продуктів харчування, але й демонстрація реклами та навчання персоналу, це частина централізованої системи управління підприємством та інструментрегулювання товаропотоків. Дисплей моделей UC відповідає санітарним нормам, сенсорний екран та зрозумілий інтерфейс користувача спрощують роботу. Компактна конструкція ваг дозволяє розмістити їх на будь-якому прилавку.

Особливості ваг UC:
- передові технології зважування, відкрита архітектура;
- швидкодіючий процесор, великий обсяг пам'яті;
- легко вбудувати в мережу;
- місцеве та централізоване управління вагами та даними;
- видалене оновлення інформації та програмного забезпечення;
- Можливо встановлювати програмне забезпечення сторонніх виробників;
- Зручне керування за допомогою сенсорного дисплея.
- Конструкція ваги UC відповідає призначенню. Гладкі поверхні, без заглиблень та гострих кутів – все продумано так, щоб на терезах не збиралися пил та бруд. Усемоделі ваг UC легко мити.


Комп'ютер на прилавку магазину
Сенсорний дисплей - невід'ємна частина будь-яких ваг UC - де б вони не використовувалися: у фасуванні, на прилавку або у відділі самообслуговування.
Введення та пошук артикула здійснюється на 30% швидше порівняно із звичайною клавіатурою за рахунок концентрації уваги на екрані.
Віртуальна «клавіатура», зображена на екрані, наочніше за рахунок додавання графіки та функціональніше, оскільки програмою промальовуються лише клавіші, необхідні в даному режимі оператору для роботи.
 
Просте управління
Завдяки простому та ясному інтерфейсу продавці швидко та без помилок обслуговують покупців. Інтерфейс настільки простий, що з вагами нескладно працювати як новим співробітникам, так і покупцям у відділах самообслуговування.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані