Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK) - AT175981 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK) - AT175981 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK)
Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK)
Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK)
Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK)

Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK) - AT175981

Код товару: AT175981
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти без відеокарти, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 32 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 8 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell, INTEL
Тип ПК Рабочие станции
Вид Класичний
Серия процессора Intel Xeon
Модель відеокарти без видеокарты
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм HDD 2 ТБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Dell Precision 7920 (79X4132S3H2-WBK)

Робоча станція Precision 7920 в корпусі Tower поєднує в собі універсальну конструкцію і абсолютну масштабованість підсистеми зберігання даних, щоб розвиватися разом з вашими завданнями.

Продуктивність нового покоління. Конфігурація з двома високопродуктивними процесорами нового покоління легко забезпечує швидку і ефективну роботу з найскладнішими і ресурсоємними додатками. Система оснащується новітніми процесорами масштабується сімейства Intel® Xeon® з підтримкою до 28 ядер на процесор або до 56 ядер в конфігурації з двома процесорами.

Готовність до будь-яких завдань. Завдяки новій розширюється пам'яті RDIMM / LRDIMM об'ємом 1,5 Тбайт з частотою 2 666 МГц і збільшеним швидкодією ви можете прискорити робочий процес, який не сповільнюючи інші завдання. Нова архітектура підтримує 6-канальну пам'ять загальним обсягом до 3 Тбайт при використанні певних процесорів (потрібно два процесора).

Ніякого перегріву навіть при високих навантаженнях. Нова багатоканальна система відводу тепла забезпечує ефективне охолодження і відмінну шумоізоляцію, тому система працює тихо навіть при високих навантаженнях.

Простір для будь-якого проекту. Працюйте вільно завдяки новій конструкції FlexBay з підтримкою до 10 накопичувачів SATA / SAS шириною 2,5 "/ 3,5" або до 4 твердотільних накопичувачів NVMe PCIe форм-фактора M.2 або U.2. Функція гарячої заміни твердотільних накопичувачів NVMe PCIe M.2 і U.2 дозволяє витягувати накопичувачі, не вимикаючи робочу станцію.

Зберігайте гнучкість завдяки максимальній масштабованості: Універсальний дизайн і максимальна системи зберігання даних у міру зростання своєї мрії незалежно від того, де б ви, об'єднує 7920 Precision в корпусі Tower.

Dell - швидко розвивається компанія в сфері виробництва комп'ютерів. Сьогодні Dell - це як ноутбуки і комп'ютери, так і різні пристрої зберігання даних та ін. Товари Dell сертифіковані ISO 9002, а це говорить про те, що в компанії відбувається строгий контроль якості на всіх стадіях виробництва «Високоякісно виконуємо будь-яку операцію» - непохитне заяву президента корпорації - швидше за все саме тому товари Dell завойовують все більшу популярність в сфері інформаційних технологій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані