Відеореєстратор PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525) - AT017674 - купити Відеореєстратори в Києві й Україні, доступні ціни на Відеореєстратор PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525) - AT017674 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Відеореєстратор PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525)

Відеореєстратор PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525) - AT017674

Код товару: AT017674
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Автомобільний, Роздільна здатність камери 2 Mpx, Кут огляду камери 110°, Зовнішній екран 3" TFT, Підтримка карт пам'яті microSD, Режими зйомки 1920 x 1080 30 fps, 1280x720 30 fps,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Автомобильный
Разрешение камеры 2 Mpx
Угол зрения камеры 110°
Внешний экран 3
Підтримка карт пам'яті microSD
Режимы съёмки 1920 x 1080 30 fps, 1280x720 30 fps
Запись звука ECC
Джерело живлення прикуриватель + акумулятор
Вага 117г
Колір Чорний
Розмір 86 x 50 x 37 мм
Виробник PRESTIGIO
Опис

Придбати Відеореєстратор PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З відеорегістраторм PRESTIGIO RoadRunner 525 (PCDVRR525) ви завжди будете в курсі ситуації на дорозі! Пристрій оснащений G-сенсором, який автоматично зберігає відеозапис в разі фіксації раптового зіткнення, при цьому функція циклічного запису дозволяє здійснювати безперервну зйомку. Яскравий 3-дюймовий екран забезпечує зручну навігацію і перегляд відео.

Якість відео Full HD. Відеореєстратор RoadRunner 525 здійснює запис відео у форматі Full HD 1080p. Завдяки високій якості і чіткості зображення, а також кришталево чистого звуку ви будете володіти максимальною інформацією про ситуацію на дорозі. Зручний екран. 3-дюймовий екран дозволяє миттєво відтворити відео і з легкістю встановити необхідні настройки - наприклад, змінити формат відео або його тривалість під час циклічного запису.

G-сенсор для захисту файлів! Коли G-сенсор фіксує раптове прискорення, різке гальмування або зіткнення, поточний файл, який містить запис аварії, автоматично зберігається. Завдяки цій функції ви можете бути впевнені, що всі важливі файли будуть надійно захищені від видалення при циклічної запису. Датчик руху. Пристрій оснащений прогресивної технології відстеження руху - відеозйомка починається тільки тоді, коли датчик фіксує рухомий об'єкт в кадрі. Технологія дозволяє економити місце на карті пам'яті і стане в нагоді при тривалій стоянці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані