Плойка ROWENTA CF3222F0 - AT176841 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Плойка ROWENTA CF3222F0 - AT176841 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Плойка ROWENTA CF3222F0
Плойка ROWENTA CF3222F0
Плойка ROWENTA CF3222F0
Плойка ROWENTA CF3222F0

Плойка ROWENTA CF3222F0 - AT176841

Код товару: AT176841
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діаметр 38 мм, Колір чорний, рожевий, Тип управління механічне, Діапазон температури нагріву 200 °С, Кількість температурних режимів 1, Час нагріву 30 сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр 38 мм
Колір Pink, Чорний
Тип управления механічна
Диапазон температуры нагрева 200 °С
Время нагрева 30 сек
Материал покрытия турмалиновое
Особливості вращение шнура на 360°, петля для подвешивания
Живлення провідне
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Плойка ROWENTA CF3222F0 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Плойка Rowenta CF3222F0 - це чудово продуманий пристрій для створення локонів. Він має суперзручну конструкцію щипців: основа, на яку накручують пасмо, оснащено затискачем, який її утримує. За рахунок такого рішення ви зможете легко користуватися стайлером без допоміжної руки, що утримує волосся.

Покриття Keratin & Shine. Нагрівальний елемент покритий складом з турмаліну і кератину. Таке поєднання дозволяє наповнити волосся жізненнонеобходімих елементами, зняти з них електрику і зберегти баланс вологи. У підсумку після процедури ваше волосся не виглядають ламкими і знесиленими, а навпаки - стають живими і блискучими.

Ідеальний діаметр. Стайлер має відмінний нагрівальний елемент. Його перевагою є не тільки покриття, але і сама форма цієї частини. Нагрівальний елемент має ціліндроподобную форму, яка по всій довжині має діаметр 38 мм. За рахунок такого обсягу виходить створювати легкі летять кучері, які плавно спадають вниз. Це забезпечує однаково хороший результат як в щоденних укладаннях, так і в урочистих випадках.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані