Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S) - AT177393 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S) - AT177393 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S)
Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S)
Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S)

Зовнішній жорсткий диск 2.5'' 2TB Silicon Power (SP020TBPHDA75S3S) - AT177393

Код товару: AT177393
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
2.5", 2 TB, USB 3.1, метал

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 2 TB
Тип Портативные
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс USB 3.1
Матеріал корпусу Металл
Колір Сірий
Виробник Silicon Power
Опис

Це найтонший ударостійкий жорсткий диск такого типу – 100% -ний алюміній, чистий і простий. Стильні, але міцні хребти зміцнюють структуру, яка зменшує удари і подряпини. Воістину, де довговічність відповідає дизайну, просто візьміть його і йдіть.

Єдиний у своєму роді

Не допускайте, щоб гладкий алюмінієвий корпус вас обдурив. A75 ударостійкий до 1,22 м (MIL-STD 810G 516,7 процедура IV транзитний тест) і виготовлений з легкого матеріалу. Таким чином, він має температуру і ударостійкість. Готовність до випадкових ударів перед вами, це складно.

Революціоніруя будівництво PHD, як ми це знаємо, A75 продовжує спадщина надійного і довготривалого зберігання даних серії Armor, демонструючи привабливий дизайн і дизайн, натхненний літаками.

З об'ємом пам'яті до 2 ТБ для найбільш важливих файлів на такому тонкому диску нічого не потрібно залишати вдома. Світло для подорожі і високошвидкісна передача даних з інтерфейсом USB 3.1 Gen 1, блискучий.

Тонкий світлодіодний індикатор стану L-подібної форми можна побачити по більшості кутів, тому що він розташований прямо під логотипом SP на передній панелі приводу. Просунуті рівні захисту і увага до деталей роблять Armor A75 готовим і чекають вас, куди ваші дані зажадають вас.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані