Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW - AT177522 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW - AT177522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW
Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW
Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW

Електрочайник Panasonic NC-HU301PZTW - AT177522

Код товару: AT177522
В наявності
5 499 грн
Короткий опис:
Тип - термопот, об'єм - 3 л, 875 Вт, нержавіюча сталь, пластик, Колір - білий, сірий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, пластик
Об`єм 3 л
Потужність 875 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип термопот
Колір Білий, Сірий
Особливості повторное кипячение, индикация температуры
Опис

Дiяльнiсть компанiї Panasonic спрямована на створення концептуальних iдей, як полiпшити життя людей, як зробити його бiльш зручним, безпечним i цiкавим. Ми втiлюємо нашi iдеї у виробництвi товарiв найширшого асортименту - аудiо i вiдео електронiки, iнформацiйного i комунiкацiйного обладнання, побутової технiки та комплектуючих - усього того, що пiдвищує якiсть життя кожної людини.

Если Ви любите гарячі напої, то постійна наявність окропу в будинку або офісі просто необхідна! Нові стандарти приготування напоїв диктують суворе дотримання певної температури води для різних сортів чаю або кави. На відміну від традіційніх чайників термопот нового поколения надає гнучкі возможности для полного контролю процесса нагріву води - вибір обсягу и точне регулювання температури.

Електрочайник PANASONIC NC-HU301PZTW

Кілька температурних режімів дають можлівість обрати необхідну температуру, а вбудована функція автоматичного підігріву збереже воду гарячою протягом довгого часу. Швидкий нагрів води відбувається завдяки вісокій потужності пристрою.

На відміну від звичайного чайника термопот оснащений функцією підтримання певної температури, а це особливо важливо для нетерплячих або дуже зайнятих любителів чаю, ви можете насолодитися улюбленим напоєм в будь-який зручний момент, коли вас ніхто і ніщо не відверне від цього приємного заняття.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані