Стійка презентаційна для плазм та ЖК Chief LPAUB - AT178248 - купити Стойки, столи, тумби в Києві й Україні, доступні ціни на Стійка презентаційна для плазм та ЖК Chief LPAUB - AT178248 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Стійка презентаційна для плазм та ЖК Chief LPAUB

Стійка презентаційна для плазм та ЖК Chief LPAUB - AT178248

Код товару: AT178248
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип для підлоги, мобільна. Навантаження до 90 кг. Висота 127-177 см. Підстава 121 x 81 см. Відстань від центру до статі 156х180 см (3 позиції з кроком 12 см). Колір чорний. VESA max - 800mm x 400mm

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Максимальне навантаження 90 кг
Максимальна підтримувана діагональ, дюйм 71
Максимальний стандарт VESA, мм 800x400
Виробник Chief
Опис

Мобільний стенд для телевізора максимально задовольняє вимогам різних проектів і може бути перетворений в термінал для відеоконференцій. Chief LPAUb зручно використовувати під час презентацій, відеоконференцій та інших зборів, на яких присутня велика кількість людей.
Мобільний стенд Chief LPAUb використовується для будь-яких панелей розміром 42-71 дюйм вагою до 90 кг.

Пересувний стенд Chief LPAUb дозволяє підійти близько до монітора, розгорнути панель мінімальним зусиллям руки, не використовуючи додаткові кріплення і важелі, що зробить конференцію більш динамічною.

Стенд Chief LPAUb швидко розбирається і збирається за допомогою єдиного ключа. Завдяки особливій формі підстави легко переміщується крізь вузькі двері навіть з встановленим телевізором. 4 великих колеси, 2 з них забезпечені надійними стопорами-гальмами. Компактна основа дозволяє лектору підходити майже впритул до екрану, присувати стенд до стіни або засувати в кут приміщення, для того щоб не займати простір.

НЕ ВХОДЯТЬ в комплект поставки та замовляються окремо: поличка PAC710, власники відеокамер та інші аксесуари, присутні на деяких зображеннях!

Ступені свободи мобільного стенду Chief LPAUb:
- настройка положення висоти монітора здійснюється в межах 500 мм;
- монітор нахиляється в межах 5° вниз.

Рекомендоване навантаження на стенд Chief LPAUb: до 90 кг

Мобільний стенд для телевізора або монітора 

Chief LPAUb
 допоможе вам максимально використовувати телевізор: переміщати з приміщення в приміщення, налаштовувати більш комфортне для сприйняття інформації положення панелі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані