Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP - AT017967 - купити Сумки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP - AT017967 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP

Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP - AT017967

Код товару: AT017967
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку до 12", Призначення для нетбуків, класичні, Тип сумка, Матеріал поліестер, Спосіб закриття блискавка, Кількість основних відсіків 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Рекомендований розмір ноутбуку до 12
Призначення для нетбуків, класичні
Тип сумка
Матеріал полиэстер
Спосіб закриття блискавка
Зовнішні розміри 400х60х310 мм
Вага 0.33 кг
Виробник LOBSTER
Опис

Придбати Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Пропонуємо Вашій увазі високоякісну сумку для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP. Ця легка й компактна сумка призначена для транспортування і зберігання портативних пристроїв з діагоналлю екрану від 10 до 12 дюймів. Вона стане Вашим незамінним помічником під час поїздок на роботу, у відрядженні або на відпочинку, надійно захищаючи Ваш ноутбук від пошкоджень, вологи і перепадів температур.

Сумка для ноутбука LOBSTER LBS12T2BP має стильне забарвлення і оснащена металевою фурнітурою. Міцний і немаркий поліестер забезпечує надійне перенесення і захист ноутбука. Компонування сумки традиційне - центральне відділення на блискавці з посиленим захистом, зовнішній карман для розміщення блоку живлення або невеликих аксесуарів. До Вашого розпорядження також зручні м'які ручки і ергономічний регульований ремінь, тому цю сумку комфортно носити як в руках, так і на плечі.

Основні характеристики:
- М'який і міцний відсік для ноутбука
- Регульований ремінь
- Зовнішня кишеня для канцтоварів
- Матеріал: Поліестер D-600

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані