Клавіатура A4tech Bloody B740A - AT017980 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура A4tech Bloody B740A - AT017980 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Клавіатура A4tech Bloody B740A

Клавіатура A4tech Bloody B740A - AT017980

Код товару: AT017980
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція механічна, Особливості підставка для рук, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір срібляста,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция механическая
Особливості подставка для рук
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір серебристая
Призначення для ПК
Раскладка клавиатуры русская, английская
Тип підключення провідне
Количество клавиш 104
Длина шнура 1,8 м
Розміри 495 х 210 х 42 мм
Вага 1410 г
Виробник A4tech
Опис

Придбати Клавіатура A4tech Bloody B740A Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Механічна ігрова клавіатура A4-tech Bloody B740A- найшвидша клавіатура в світі! Ідеальна зброя для боротьби з противником! Час відгуку складає всього 0.2 мс завдяки інноваційній технології Light Strike. Кожна кнопка клавіатури сконструйована особливим чином і оснащена спеціальним оптичним сенсором, здатним передавати інформацію зі швидкістю світла. Система миттєво вловлює кожне натискання на кнопку, за допомогою прийняття світлового сигналу від лазера, що забезпечує максимально швидкий відгук. Механічні перемикачі Bloody витримують до 100 000 000 натискань в будь-якому, навіть самому тривалому і напруженому ігровому марафоні. А це означає, що ви можете ще довше користуватися всіма перевагами Bloody.

Клавіатура A4-tech Bloody B740A відрізняється бездоганною керованістю і абсолютною точністю. Нові перемикачі спрацьовують на 30% швидше, ніж звичайні механічні перемикачі. Повний хід клавіш дорівнює 2.2 мм, хід до спрацьовування - 1.5 мм. Клавіатура має індивідуально програмовану підсвічування клавіш з різноманітною налаштуванням в програмному забезпеченні. Ключовою особливістю продукту є подвійний захист від води. Високі клавіші (6 мм) клавіатури запобігають попаданню рідини всередину механізму клавіатури. Пристрій оснащений отворами для стоку води, випадково пролита рідина на клавіатуру не виведе її з ладу. М'яка настроюється підсвічування забезпечує ідеальну видимість у темряві. Ергономічна форма клавіатури позбавить Вас від почуття втоми, навіть якщо ви присвятили комп'ютерній грі досить тривалий час.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані