Світильник настінний вуличний Philips myGarden Eagle LED 1х3.5W Black - AT179968 - купити Лампи і світильники в Києві й Україні, доступні ціни на Світильник настінний вуличний Philips myGarden Eagle LED 1х3.5W Black - AT179968 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Світильник настінний вуличний Philips myGarden Eagle LED 1х3.5W Black

Світильник настінний вуличний Philips myGarden Eagle LED 1х3.5W Black - AT179968

Код товару: AT179968
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Матеріал корпусу Пластик. Номінальна потужність, Вт 3,5. Колір корпусу Чорний. Напруга, V 220 - 240 В. Габаритні розміри 7,4х17х17. Спосіб кріплення вбудовується. Тип розсіювача Матовий (Frosted). Ступінь захисту IP44

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення уличный
Форма Круглый
Степень защиты IP 44
Материал основы пластик
Виробник PHILIPS
Опис

Вуличне освітлення може прикрасити ваш сад або двір, підкресливши елементи дизайну, стильно освятив доріжки і створивши ідеальний простір для приємного проведення часу з рідними та близькими. Компанія Philips створила myGarden, лінійку прекрасних вуличних світильників, елегантних і функціональних, саме для того, щоб допомогти вам створити власний стиль вуличного освітлення.

Вибирайте настінні вуличні світильники

Настінні вуличні світильники можна розташувати біля вхідних дверей або на стінах тераси, освітивши більшу частину простору.
Стійкість до погодних явищ

Цей вуличний світильник Philips створений спеціально для роботи в умовах підвищеної вологості і пройшов сувору перевірку ступеня водозащити. Стандарт захисту оболонки IP позначається двома цифрами: перша вказує рівень захисту від пилу, а друга - від води. Цей світильник відповідає стандарту IP44: він захищений від бризок і ідеально підходить для використання поза приміщеннями

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані