Плівка захистна JCPAL iWoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059) - AT018029 - купити Аксесуари різні в Києві й Україні, доступні ціни на Плівка захистна JCPAL iWoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059) - AT018029 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Плівка захистна JCPAL iWoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059)

Плівка захистна JCPAL iWoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059) - AT018029

Код товару: AT018029
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність MacBook Pro 13 Retina, Призначення для ноутбука, Тип плівки глянцева, Особливості ультраміцна, покращеної прозорості, антиблікове покриття, Спосіб наклеювання статичний, Кількість в упаковці 1 штука,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник JCPAL
Призначення для ноутбука
Сумісність MacBook Pro 13 Retina
Тип плівки глянцеве
Особливості ультрапрочная, улучшеной прозрачности, антибликовое покрытие
Спосіб наклеювання статичний
Кількість в упаковці 1 штука
Опис

Придбати Плівка захистна JCPAL iWoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Плівка захисна JCPAL iSoda для Retina-MBP 13 (High Transparency) (JCP2059)
Ретельно пророблений дизайн, висока якість виконання, застосування інноваційних матеріалів забезпечують виробам JCPAL зручність, надійність і просто приємні тактильні відчуття. JCPAL випускає широкий асортимент аксесуарів для продукції Apple (ipod, iPhone, iPad, Mac Air, MacBook Pro).

Особливості: антиблікове покриття запобіжить відображення, захистить екран від відблисків, а Ваші очі від втоми. Спеціальне поглинаюче покриття дозволить Вам легко і швидко встановити захист на Ваш MacBook і допоможе уникнути попадання бульбашок повітря між екраном і захисною плівкою. Плівка має антистатичні властивості, зменшуючи осідання пилу на екрані.
Плівка ефективно захищає екран від різних стійких плям. Спеціальний міцний матеріал захищає екран від подряпин і інших механічних пошкоджень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані