Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey - AT018138 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey - AT018138 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey

Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey - AT018138

Код товару: AT018138
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 1.77", Оперативна пам'ять 32 Mb, Ємність акумулятора 600 mAh, Вбудована пам'ять 32 Mb, Роздільна здатність екрану 128x160, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Диагональ экрана 1.77
Оперативная память 32 МБ
Вбудована пам'ять 32 МБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Основная камера 0.3 Mpx
Операційна система без операційної системи
Колір Gray
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Spreadtrum SC6531
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 8 Gb
Мультимедиа FM-радио
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Матеріал корпусу пластик
Размеры (мм) 115.3 x 53 x 14.5 мм
Вага 74.7 г
Время работы в режиме разговора 7 часов
Время работы в режиме ожидания 95 часов
Разрешение экрана 128x160
Емкость аккумулятора 600 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey в класичному форм-факторі. Nomi i177 - це цікава модель, яка являє собою класичний мобільний телефон, призначається для забезпечення безперервної зв'язку між абонентами. Також з його допомогою можливо здійснювати відправлення текстових і графічних повідомлень. 

Мобільний телефон Nomi i177 Metal Grey належить до числа моделей, які неймовірно прості у використанні. Усі його функції гранично зрозумілі. Роботу приладу забезпечує процесор Spreadtrum SC6531. Завдяки наявності оперативної пам'яті об'ємом в 32MB, і такого ж об'єму вбудованої пам'яті забезпечується швидкодію системи. Цього цілком достатньо, щоб розмістити всі необхідні контакти в телефонній книзі. Якщо ж вам здасться такий обсяг недостатнім, його можна розширити за рахунок використання карти пам'яті об'ємом до 8 GB.

Наявність камери дозволяє вам робити чудові Селфі і знімати самі примітні кадри на свій Nomi i177. Завдяки підтримці роботи двох сім-карт, ви завжди зможете вибирати найбільш вигідний тариф для роботи в мережі і розмов. Телефон підійде тим користувачам, хто цінує простоту, і не потребує дорогого апараті з величезною кількістю що не використовуються функцій.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані