Подовжувач мережі НАМА на 3 розетки (00137269) - AT181695 - купити Мережеві фільтри та подовжувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Подовжувач мережі НАМА на 3 розетки (00137269) - AT181695 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Подовжувач мережі НАМА на 3 розетки (00137269)

Подовжувач мережі НАМА на 3 розетки (00137269) - AT181695

Код товару: AT181695
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Подовжувач мережі НАМА на 3 розетки (00137269), з круглим вимикачем, 1,5 м, колір білий.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість розеток 3
Довжина 1,5 м
Суммарная мощность подключенной нагрузки ≤ 3680 Вт
Номінальна напруга ~220/230 В
Ток срабатывания термопредохранителя 16 А
Общий выключатель розеток двухполюсный
Колір White
Тип подовжувач
Опис
Номінальна напруга ~230 В
Сумарна потужність підключеного навантаження < 3680 Вт
Струм спрацьовування термозапобіжника 16 А
Із захистом дітей так
Кількість розеток 3 розетки
Загальний вимикач розеток двополюсний
Індивідуальні вимикачі розеток ні
Довжина кабеля 1.5 м
Колір білий
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попереднього повідомлення.


Фільтр живлення HAMA 3xSchuk, 1.5м (00137269)

Все частіше нас у побуті оточує електротехніка з набором різних функцій, які роблять наше життя комфортнішим. Побутове обладнання стає розумним, чутливим до коливань напруги. Кожен побутовий прилад має вимоги щодо електричного постачання.

Деякі пристрої включаються до мережі черезвласні трансформатори, які знижують напругу мережі до необхідного значення в роботі напруги пристрою, але часто побутові прилади включаються безпосередньо до мережі. Виникає ризик виходу дорогого домашнього обладнання з ладу при раптовому стрибку напруги. Використання мережного фільтра не дасть вашому обладнанню постраждати внаслідок стрибків напруги.

Мережеві фільтри представлені на ринку різними компаніями-виробниками електротехнічної продукції. Призначення цього пристрою - зберегти в робочому стані прилади та обладнання, що живиться від електрики при можливому стрибку напруги. Мережевий фільтр - пристрій, який захищає прилади від стрибків напруги в мережі, зовні має схожість із простим подовжувачем, але спеціальний блок може відфільтруватиперешкоди, сторонні коливання, які шкідливі для електронних пристроїв.

Пристрій мережевого фільтра, який має базову комплектацію, не складе труднощів у гашенні перешкод, він це робить щодня та багаторазово. Провокатором такого імпульсу (стрибка у мережі) може бути статичний розряд атмосферної електрики. З цієї причини фільтр оснащується, крім запобіжників від перепадів мереж, запобіжником газорозрядним, який реагує на широку амплітуду і швидкий імпульс атмосферної електрики.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані