Термостатична головка Danfoss FJVR, різьблення підключення RTL, регулювання +10 до + 50С біла - AT182897 - купити Терморегулятори та програматори в Києві й Україні, доступні ціни на Термостатична головка Danfoss FJVR, різьблення підключення RTL, регулювання +10 до + 50С біла - AT182897 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с винчестер ноут, либо кухонная вытяжка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар степлеры, купить с доставкой в Александрия, рекомендуем вам мышка компа, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить монтажный фен, обратите внимание на холодильник, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на электроинструмент каталог, предлагаем вам сделать выбор питания ибп и заказать с доставкой в Черкассах.
  • Рекомендуем купить память пк в нашем магазине, а также детекторы денег с доставкой по Кривому Рогу.
Термостатична головка Danfoss FJVR, різьблення підключення RTL, регулювання +10 до + 50С біла
Термостатична головка Danfoss FJVR, різьблення підключення RTL, регулювання +10 до + 50С біла

Термостатична головка Danfoss FJVR, різьблення підключення RTL, регулювання +10 до + 50С біла - AT182897

Код товару: AT182897
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Призначення Централізоване опалення. Вид термоголовка. Тип Механічний. Серія Danfoss FJVR. Штрихкод 5702421034484

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Danfoss
Штрихкод 5702421034484
Опис

Клапани FHV ідеально підходять для регулювання температури в системах підлогового або комбінованого опалення. Компанія «Данфосс» пропонує наступні модифікації цих клапанів:

Клапан FHV-R - обмежувач температури зворотної води. Застосовують спільно з термостатичним елементом FJVR для регулювання температури теплоносія в циркуляційному контурі системи підлогового опалення.

Обмежувач температури зворотної води FJVR автоматично підтримує на заданому рівні температуру теплоносія після радіатора, конвектора або циркуляційного контуру системи підлогового опалення. Клапан FHV-R застосовують для регулювання системи підлогового опалення з обогревамой площею статі, що не перевищує 10 м2.

Клапан FHV-А - термостатичний клапан з функцією попереднього налаштування пропускної спроможності. Застосовують спільно з термостатичним елементом RA 2994 для регулювання температури повітря в приміщенні. Наявність у клапана FHV-A функції попереднього налаштування пропускної спроможності спрощує гідравлічну балансування системи.

Приєднання трубопроводів до патрубків із зовнішнім різьбленням G 3 / "здійснюється за допомогою компресійних фітингів« Данфосс ».

Примітка.

При використанні клапана FHV для регулювання температури в приміщенні не можна допускати, щоб температура теплоносія перевищувала максимальне значення, рекомендований постачальником системи підлогового опалення.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані