Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257) - AT183150 - купити Мережеві фільтри та подовжувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257) - AT183150 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257)
Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257)
Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257)
Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257)

Фільтр живлення HAMA 4 розетки, black (00137257) - AT183150

Код товару: AT183150
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумарна потужність підключеного навантаження - < 3500 Вт, Кількість розеток - 4 розетки, 5 вимикачів, індивідуальні вимикачі розеток - є, Довжина кабелю - 1.4 м, Колір - чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість розеток 4
Довжина 1.4 м
Суммарная мощность подключенной нагрузки < 3500 Вт
Номінальна напруга ~230 В
Рабочая частота 50-60 Гц
Ток срабатывания термопредохранителя 16 А
Особливості 5 выключателей
Колір Чорний
Виробник HAMA
Опис

Мережевий фільтр Hama призначений для підключення широкого спектру побутової та електронної техніки, включаючи чайники та електронагрівачі. Для одночасного підключення до чотирьох побутових електроприладів.

Комплексний захист від стрибків напруги -захищає побутові електроприлади від мережевих ушкоджень, спричинених природними явищами, стрибками напруги в електромережі тощо. Захист від доступу дітей.

Призначений для підключення до електричної мережі електроприладів та забезпечення захисту від високовольтних імпульсів напруги та постійної фільтрації високочастотних перешкод.

Особливості мережевого фільтра живлення: загальний двополюсний вимикач із вбудованим запобіжником та світловою індикацією. Індивідуальні вимикачі кожної розетки. 6 розеток із заземленням тазахисними шторками. Запобіжник, що відновлюється, не вимагає заміни. Кабель із чистої міді без використання сплавів.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані