Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6 - AT185552 - купити Розетки та короби в Києві й Україні, доступні ціни на Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6 - AT185552 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6
Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6
Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6
Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6
Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6

Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6 - AT185552

Код товару: AT185552
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип Розумна розетка. Сумісність з моделями Z-wave, Z-Wave Plus. Робота без центру управління та. Швидка установка так. Віддалений доступ та

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія Smart Dimmer
Способ монтажа настінний
Колір Білий
Тип Умная розетка
Матеріал пластик
Виробник Aeotec
Опис

Розетковий диммер з лічильником електроенергії Aeotec Smart Dimmer 6 дозволить вашому розумному будинку стати ще розумнішими. Це свого роду «вищу освіту» для старого плафона. Різні світильники та лампи красиві, але влаштовані дуже просто - провід, лампочка і вимикач, два варіанти налаштувань - «включено» і «вимкнено». Але якщо використовувати просунутий розетковий диммер, з'являється нестандартна варіативність в налаштуваннях звичайного світильника. Наприклад, тонке регулювання інтенсивності освітлення допоможе, якщо обрана лампочка злегка перевищує комфортний для вас рівень яскравості, або в даний момент потрібно менше світла для підтримки особливої ​​атмосфери. А може, ви просто здивувати гостей, змусивши торшер повільно і красиво згаснути? Крім регулювання рівня яскравості, можна регулювати використання того чи іншого рівня, склавши розклад активності приладу. Світло буде поданий точно за розкладом і в улюбленому обсязі.
Зв'язок з пультом або смартфоном здійснюється через Z-Wave і дає повний контроль над усіма функціями. Цікавим доповненням є лічильник електроенергії - він дозволяє отримати повний графік енергоспоживання світильника за весь час роботи.
Сучасний розетковий диммер зуміє ефективно працювати з різними видами ламп. Він підтримує більшість типів існуючих ламп, наприклад, звичну лампочку розжарювання, LED або галогенну. Розміри діммера підібрані відповідно до правил безпеки. Він не блокує сусідні розетки, що дозволяє використовувати відразу кілька диммеров на одній розеточной коробці. Крім внутрішньої системи, кількість споживаної енергії визначається за кольором обідка підсвічування. У конструкції передбачений USB порт для зарядки мобільного телефону.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані