Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6 - AT185553 - купити Розетки та короби в Києві й Україні, доступні ціни на Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6 - AT185553 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить корпуса в нашем магазине, а также триммеры мотокосы с доставкой по Полтаве.
  • Быстро и удобно купить терминал, обратите внимание на шкафы, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар браслет, купить с доставкой в Мариуполь, рекомендуем вам монитор компьютеру, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на считыватель магнитных карт, предлагаем вам сделать выбор руль pc и заказать с доставкой в Броварах.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d принтер материал, либо стиральная машинка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6
Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6
Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6
Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6

Розетковий вимикач з лічильником електроенергії сSmart Switch 6 - AT185553

Код товару: AT185553
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип Розумна розетка. Сумісність з моделями Z-wave, Z-Wave Plus. Робота без центру управління та. Швидка установка так. Віддалений доступ та

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Способ монтажа настінний
Колір Білий
Максимальный ток 13 A
Максимальное напряжение ~230 В
Інтерфейс USB
Матеріал пластик
Виробник Aeotec
Опис

Розетковий вимикач з лічильником електроенергії Aeotec Smart Switch 6 пристрій з високим інтелектом, що дозволяє ефективно і економно управляти споживаної електроенергії. Вимикач зробить ваш побут комфортніше, оскільки розеткаSmart Switch 6 перевершує звичайну розетку за всіма параметрами в кілька разів.

Сенсор підключається як насадка поверх розетки, після чого ви зможете підключати побутові прилади, якими хочете керувати через смартфон або контролер. Перша з функцій девайса – це облік споживання електроенергії технікою, яка працює через нього. Графік витрати електрики буде доступний в реальному часі або визначатися на око, через колір світлодіодного кільця. Індикатор кільця змінює свій колір від синього при малому споживанні до червоного при дуже високому споживанні.

Розетковий вимикач з лічильником електроенергії Aeotec Smart Switch 6 не тільки вести облік спожитої електрики, а й показувати, вимкнено пристрій або включено. У поточній версії був зменшений наполовину розмір вимикача, так що тепер девайс має габарити 6х6 см. Така компактність була досягнута завдяки використанню новітніх мікропроцесорів і плат, вона сприяє кращої сумісності з іншими розетками та дає можливість використовувати кілька вимикачів в одному хабі.

Багато з гаджетів заряджаються через USB шнур і підключається до нього насадку-трансформатор, але ця насадка легко губиться. Творці нового вимикача продумали, як виправити ситуацію – в його конструкції присутній роз'єм для зарядки безпосередньо через USB. Одна з найбільш корисних функцій пристрою – аварійне відключення. За допомогою контролера можна налаштувати вимкнення апарата при досягненні ним критичних показників. Це буде корисно, якщо виникне коротке замикання – своєчасне відключення подачі електроенергії вбереже вас від пожежі або удару струмом.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані