Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus - AT185642 - купити Вимикачі бездротові в Києві й Україні, доступні ціни на Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus - AT185642 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus
Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus

Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus - AT185642

Код товару: AT185642
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип Реле. Стандарт зв'язку Z-wave. Управління через додаток на Android, додаток на iOS, Віддалений доступ. Робота без центру управління Немає. Сумісність з моделями Z-wave. Віддалений доступ та. Управління кондиціонером так. Управління аудіо технікою так. Радіочастота передачі 868,42 МГц. Дальність передачі бездротового сигналу 40-50м. Харчування від мережі. Матеріал корпусу Пластик. Розміри 42,5x38,25x20,3.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал пластик
Класс защищенности IP20
Виробник FIBARO
Опис

Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus - це багатофункціональний реле останнього покоління, вироблене відомою польською компанією, що розробляє концепти для систем «розумного будинку». Воно монтується позаду традиційного вимикача в монтажну коробку.
Ви можете керувати ним не тільки безпосередньо, а й дистанційно. Особливість цього вимикача - вміння управляти підключеної навантаженням до 1,5 кВт, що перетворює його в розумну систему. При його установці традиційні вимикачі необхідно розмістити у тому, що заощадить вам час, зусилля і гроші. Ви просто будете контролювати їх за допомогою просунутої технології Z-Wave. Z-Wave - сучасний стандарт автоматизації вашого будинку, який дозволяє вам одночасно керувати опаленням, електрикою, жалюзі, вентиляторами, аудіо та відеоапаратурою, дозволяє перекривати і включати воду. Така система не вимагає проводів, будучи маловитратною, швидкою і простою в установці і використанні.
Подвійний релейний вимикач з лічильником електроенергії Fibaro Double Switch 2, Z-Wave Plus здатний не тільки відправляти команди, а й отримувати відповідь про доставку команди. Якщо відправка не вдалася, система повторить команду, віддаючи її іншим способом. Ви можете слідкувати за поточним станом виконання команд.
Реле здатне визначити, скільки ви витратили електроенергії за певний період і рівень напруги в мережі. Також він зможе підрахувати потужність будь-якого підключеного пристрою. Fibaro Double Switch 2 чудово справляється з будь-якими мережевими навантаженнями. Цей універсальний вимикач здійснює свої функції за допомогою радіокоманд і підключених до нього відокремлювачів. Мультиканальне пристрій вимикача обумовлено двома окремо керованими реле. Пристрої Z-Wave здатні управляти, крім іншого, іншими пристроями, забезпеченими розумною технологією Z-Wave, що значно полегшує життя користувача.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані