Блендер Russell Hobbs 23820-56 Stainless Steel - AT185960 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер Russell Hobbs 23820-56 Stainless Steel - AT185960 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Блендер Russell Hobbs  23820-56 Stainless Steel
Блендер Russell Hobbs  23820-56 Stainless Steel
Блендер Russell Hobbs  23820-56 Stainless Steel

Блендер Russell Hobbs 23820-56 Stainless Steel - AT185960

Код товару: AT185960
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип стаціонарний, 600 Вт, Ємність склянки - 1.5 л, кількість швидкостей - 2, імпульсний режим - так, чорний, нержавіюча сталь

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Russell Hobbs
Тип стационарный
Потужність 600 Вт
Объем чаши 1.5 л
Количество скоростей 2
Матеріал корпусу пластик + металл
Функції измельчения, смешивания
Особливості лезвия из нержавеющей стали
Колір Чорний, нержавіюча сталь
Опис

Блендер – це незамінний пристрій на вашій кухні. Він стане вам справжнім помічником, коли на календарі засяють свята. Збивати масу для тортів, або ж просто подрібнювати фрукти для солодких і екзотичних коктейлів – блендер Russell Hobbs 23820-56 справляється з будь-яким типом роботи. Він виконує роботу оперативно та продуктивно. Його функціональність радує покупців, тому така річ в більшості випадків стоїть в топі продажів.

Блендер Russell Hobbs 23820-56 потужністю 700 Вт має дві швидкості і режим "пульс", ножі з нержавіючої сталі забезпечують швидке і якісне змішування до необхідної консистенції. Чаша оснащена знімною кришкою, яка дозволяє додавати продукти під час роботи. Ємність чаші становить 1.5 літра, чого достатньо для приготування великих порцій продукту. Завдяки елегантному дизайну стаціонарний блендер займе гідне місце на вашій кухні.

Також в комплектацію блендера входить 4 чотирьохточкове лезо з нержавіючої сталі. Всі деталі ви можете спокійно мити в посудомийній машині. Такий блендер зможе поліпшити ваше здоров'я, адже тепер кожен день ви будете отримувати свою дозу вітамінів, які потрібні вашому організму. Якщо ви любите насолоджуватися свіжими фруктами і вносити різноманітність у своє життя завдяки новим смачними рецептами, тоді така річ стане незамінною на вашій кухні.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані