Електрогриль Russell Hobbs 22550-56 - AT186003 - купити Грилі в Києві й Україні, доступні ціни на Електрогриль Russell Hobbs 22550-56 - AT186003 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електрогриль Russell Hobbs 22550-56
Електрогриль Russell Hobbs 22550-56
Електрогриль Russell Hobbs 22550-56

Електрогриль Russell Hobbs 22550-56 - AT186003

Код товару: AT186003
В наявності
4 199 грн
Короткий опис:
Тип управління - механічний, потужність - 1500 Вт, поверхня - плоска, розміри - 8.8 х 69 х 29 см

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип управления механічна
Поверхность плоская
Размещение настольний
Потужність 1500 Вт
Температурные режимы 5
Розміри 8.8 х 69 х 29 см
Особливості индикатор работы
Вага 3.5 кг
Колір Чорний
Виробник Russell Hobbs
Опис

Тепан-сковорода додасть захоплення в процес спільного приготування і їди в колі родини або друзів. Тепан-сковорода з колекції Fiesta має знімну жарочну панель, яку можна мити в посудомийній машині. На панелі розміром 45 см х 25 см можна смажити м'ясо, рибу та овочі. Поверхня для смаження досить велика, щоб готувати на ній різні страви для кількох людей одночасно.

Завдяки прихованому нагрівальному елементу прилад нагрівається практично відразу після включення, що рятує, коли зовсім не хочеться чекати. Регулювання температурного режиму дозволяє контролювати ступінь прожарювання продуктів. Сковорода дозволяє готувати здорову їжу, так як поверхня для смаження має систему стікання зайвого жиру зі збереженням при цьому смаку і соковитості продуктів. Вбудований піддон для збору жиру висувається і знімається для очищення.

Знімна  панель для смаження, придатна для миття в посудомийній машині. Антипригарне покриття. Простота у використанні. Прихований нагрівальний елемент. Швидкий нагрів. Регульований контроль температури від'єднується шнур живлення і знімний піддон для жиру.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані