Точильний верстат Metabo DS 150 - AT186338 - купити Столи, стійки, верстаки в Києві й Україні, доступні ціни на Точильний верстат Metabo DS 150 - AT186338 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Точильний верстат Metabo DS 150
Точильний верстат Metabo DS 150
Точильний верстат Metabo DS 150
Точильний верстат Metabo DS 150

Точильний верстат Metabo DS 150 - AT186338

Код товару: AT186338
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип верстата точильний верстат. Клас Електричний. Діаметр кола, мм 150. Потужність, Вт 350. Вага 9,5 кг. Швидкість обертання, об / хв 2980. Посадковий діаметр кола, мм 20. Товщина кола, мм 20

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип станка точильный станок
Класс електрична
Диаметр круга, мм 150
Комплектація (можливі зміни у різних поставках) держатель для заготовки, стекло для защиты глаз от искр, точильный станок, шестигранный ключ, шлифовальный круг для нормальной заточки
Скорость вращения, об/мин 2980
Посадочный диаметр круга, мм 20
Толщина круга, мм 20
Гарантия, мес. 36
Штрихкод 4007430193285
Цвет (основной) Green
Виробник Metabo
Номинальная потребляемая мощность 350 Вт
Опис

Точильний верстат Metabo DS 150 - це універсальне рішення, як для побутового, так і для професійного використання. Відрізняється інструмент мінімальними розмірами, а також вагою. З плюсів можна виділити особливо високу продуктивність. За рахунок високоякісної збірки, а також надійних складових гарантується довгий термін служби, навіть при активному використанні.

Переваги та особливості:

Двигун індукційного типу працює максимально тихо і не потребує плановому обслужіваніі.Модель Metabo DS 150 показує високу ефективність і якість навіть при мінімальних размерах.Небольшіе габарити дають можливість ефективно працювати в обмеженому просторі. Сам же стіл роботи не обов'язково повинен бути крупним.Точільний верстат Metabo DS 150 кріпитися без використання спеціальних інструментов.Точіло оснащено спеціальним кожухом. Він відводить тепло і захищає складові від перевантаження, а також перегрева.Metabo DS 150 максимально стійкий, тому оператору не доводиться постійно отвлекаться.Характерістікі даного пристрою дають можливість ефективно обробляти деталі за мінімальні срокі.Станок Metabo DS 150 забезпечує повну безпеку майстра при роботі, що виключає травми і форс-мажори.Даже при активному щоденному використанні, точильний верстат служить максимально долго.Станок оснащений прозорими екранами-накладками, що запобігають потраплянню найдрібніших частинок в обличчя мастеру.Точіло в Metabo DS 150 максимально якісне і витримує навантаження при активній работе.Конструкція інструменту дає можливість швидко замінювати ті чи інші елементи. Чи впорається і новачок, і профессіонал.Общій вага інструменту становить 9,5 кг, що робить точильний верстат мобільним і зручним у транспортуванні.
Точильний верстат Metabo DS 150 є однофазним, так як напруга мережі становить 230 В. Тип точила позначається, як шліфувальний. Загальна потужність інструменту має значення в-350 Вт. Максимальна кількість обертів становить близько 2980 оборотів в хвилину. Що ж стосується зовнішнього діаметра кола, то його значення знаходиться в межах 200-500 мм, а також 150-200 мм. Діаметр внутрішнього кола - 20 мм. Зернистість круга мають значення в 36 і 60 Р. Загальна вага точильного верстата Metabo DS 150 становить 9,5 кг. Це означає, що інструмент є мобільним і простим для транспортування. Високоякісна збірка і наявність надійних складових гарантує довговічну експлуатацію навіть при щоденному використанні. Охолодження здійснюється за рахунок повітря, тому Metabo DS 150 не перегрівається навіть в процесі активної роботи.

Перед використанням інструменту обов'язково ознайомтесь з інструкцією. Дотримання всіх прописаних правил і норм гарантує нормальну роботу протягом довгого часу. Не забувайте проводити планове обслуговування інструменту.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані