Циркулярна пила Metabo KS 55 FS - AT186457 - купити Пили та плиткорізи в Києві й Україні, доступні ціни на Циркулярна пила Metabo KS 55 FS - AT186457 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Циркулярна пила Metabo KS 55 FS
Циркулярна пила Metabo KS 55 FS
Циркулярна пила Metabo KS 55 FS
Циркулярна пила Metabo KS 55 FS

Циркулярна пила Metabo KS 55 FS - AT186457

Код товару: AT186457
В наявності
4 333 грн
Короткий опис:

Тип пристрою Циркулярна пила. Призначення Професійне. Клас Електричний. Діаметр кола, мм 160. Посадковий діаметр кола, мм 20. Глибина пропила під кутом 90º, мм 55. Глибина пропила під кутом 45º, мм 39. Вага 4 кг. Потужність, Вт 1200

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип устройства циркулярная пила
Класс електрична
Модель KS 55 FS
Диаметр круга, мм 160
Посадочный диаметр круга, мм 20
Комплектація (можливі зміни у різних поставках) Дисковая пила Metabo KS 55 FS; твердосплавный диск 18 зубьев; параллельный упор/направляющая; адаптер для подключения к пылесосу
Виробник Metabo
Опис

Дискова пилка Metabo KS 55 FS - призначена для розпилювання заготовок з деревини. Потужний двигун на 1200 Вт гарантує високу продуктивність. Фіксація вала забезпечує зручну і безпечну заміну пильних дисків. Додаткова рукоятка з м'якою прогумованої накладкою гасить більшу частину вібрації, що припадає на руку оператора, що додає комфорту робочого процесу. Кут пропила регулюється в діапазоні від 0 до 47 градусів. На відміну від своєї попередниці, пила Metabo KS 55 FS може встановлюватися на напрямні шини без використання додаткових адаптерів і повністю сумісна з усіма аксесуарами для дискових пилок від Metabo. Комплект поставки: твердосплавний диск 18 зубців паралельний упор/направляюча адаптер для підключення до пилососа шестигранний ключ картонна коробка Особливості моделі: Безпека - У вільний від роботи час пильний диск прикритий додатковим кожухом для безпечного зберігання та транспортування. Регулювання кута пропила - За допомогою градуйованою шкали і спеціального затиску можна виставити необхідний кут пропила від 0 до 47 градусів. Безпека робочого процесу - Циркулярна пила Metabo KS 55 FS оснащена клавішею блокування проти випадкового включення. Відбором пилу - На верхньому захисному кожусі знаходиться патрубок пиловідведення для підтримки чистоти в зоні розпилу. переваги: Фіксація вала для безпечної заміни пилкового диска; Регульована глибина пропила: 0 - 55 мм; Швидкість різу - 37 м/с; Число обертів при номінальному навантаженні - 4400 об/хв; Металева підошва стійка до механічних пошкоджень; Лінійка з паралельним упором для пиляння по прямій лінії із заданою шириною; Зручна антивібраційна рукоятка з м'якими прогумованими вставками; Міцний корпус з алюмінієвого лиття під тиском; Добре проглядається індикатор різання для розпилювання по розмітці навіть при похилому пилянні; Можливість додаткового регулювання кутового положення пильного полотна по відношенню до направляючої пластини; Косі зрізи до 47 градусів з фіксацією кута при 45 градусах.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані