Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2 - AT186737 - купити Дрилі та міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2 - AT186737 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2
Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2
Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2
Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2
Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2

Дриль ударний Metabo SBEV 1300-2 - AT186737

Код товару: AT186737
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип дрилі Ударна. Клас Електричний. Призначення Професійне. Тип харчування Мережевий. Швидкість обертання, об / хв 1100-3100. Кількість ударів в хвилину 58900. Патрон, мм 1.5-13. Тип патрона швидкозажимний патрон. Діаметр свердління в металі, мм 16. Діаметр свердління в деревині, мм 40. Діаметр свердління в бетоні, мм 22. Вага 2,8 кг. Потужність, Вт 1300

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення Профессиональное
Тип патрона быстрозажимной
Потребляемая мощность 1300 Вт
Максимальная скорость вращения 3100 об/мин
Диаметр сверления по дереву 40 мм
Диаметр сверления по бетону 22 мм
Диаметр сверления по стали (металлу) 16 мм
Частота ударов в минуту 58900
Вага 2.8 кг
Тип питания сеть
Длина сетевого кабеля 4 м
Виробник Metabo
Опис

Ударна Дриль Metabo SBEV 1300-2 – Повнохвильова електроніка Vario-Tacho-Constamatic (VTC) для керування числом оборотів згідно властивостям матеріалу і збереження його практично незмінним під навантаженням. Регулювальне колесо для установки числа обертів. Підключається імпульсний режим для викручування міцно сидять шурупів і Засвердлювання на гладких поверхнях. Міцний корпус редуктора з литого під тиском алюмінію для оптимального відведення тепла і довговічності. Поворотний міст з вугільними щітками для максимальної потужності також при обертанні вліво, наприклад, для викручування міцно затягнутих гвинтів. Двигун Metabo Marathon з захистом від пилу для забезпечення тривалого терміну служби. Автоматична запобіжна муфта Metabo S-automatic: механічне від'єднання приводу при блокуванні робочого інструмента для забезпечення безпеки під час робіт.

Шпиндель з внутрішнім шестигранником для насадок-біт, що дозволяє працювати без сверлильного патрона. Захист від перевантажень: оберігає двигун від перегріву. Захист від повторного пуску: запобігає ненавмисний запуск після переривання електроживлення. Шарнірний кабельний ввід для захисту мережевого кабелю і максимальної свободи переміщення під час роботи. Індикатор зносу вугільних щіток.

Особливості моделі:

  • Легке перемикання режимів – Перемикання між ударним і ненаголошених режимами здійснюється тумблером, розташованим зверху на корпусі.
  • Акуратна робота – Електроніка Variospeed (V) і регулювальний колесо для установки числа обертів, в залежності від щільності матеріалу можна підібрати потрібну швидкість роботи за допомогою регулювального коліщатка на пусковій кнопці.
  • Надійний хват – Утримувати ударну дриль Metabo SBEV 1300-2 набагато простіше завдяки додатковій рукоятці. Управління інструментом стає точніше, а його вага розподіляється на обидві руки.
  • Свердління в обох напрямках – R + L опція не допускає розкручування патрона під час включеного режиму реверсу.
  • Свердління на гладких поверхнях – полегшити свердлильні роботи на гладких поверхнях завдяки імпульсному режиму. Немає необхідності Керн.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані