Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1) - AT186750 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1) - AT186750 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1)
Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1)

Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1) - AT186750

Код товару: AT186750
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Технология печати лазерная, Формат печати A4, Цветность монохромный, Разрешение печати 2400x600, Проводные интерфейсы USB, Беспроводные интерфейсы Нет, Двусторонняя печать нет, Штрихкод 4977766754637

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Максимальна роздільна здатність під час друку, dpi 2400 х 600
Інтерфейси USB
Максимальна швидкість монохромного друку 20 арк/хв
Кількість лотків для подачі 1
Місткість лотків для подачі 150 аркушів
Місткість вихідного лотка 50 аркушів
Щільність паперу 65 - 105 г/м²
Ширина 340 мм
Висота 238 мм
Глибина 189 мм
Вага 5.5 кг
Колір Чорний
Призначення для офиса
Технологія друку лазерна
Опис

Придбай Принтер лазерний Brother HL-1202R (HL1202R1) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Лазерний принтер Brother HL-1202R (HL1202R1) представлений в чорному корпусі і призначається для оснащення офісу. Пристрій призначається для здійснення чорно-білого друку при максимальному форматі A4 і дозволі 2400x600 dpi. Швидкість роботи досягає 20 стор / хв, чого достатньо для повсякденної експлуатації.
Комфортній експлуатації сприяє рівень шуму, що дорівнює 51 дБ. Споживана потужність при роботі складає 380 Вт і 40 Вт в режимі очікування. Ресурс використовуваного картриджа становить 1800 сторінок.
Модель Brother HL-1202R доповнена інтерфейсом USB і підтримкою технології GDI. Допускається робота з носіями, що володіють щільністю 65-105 г / кв.м, в тому числі на папері з вторинної сировини. Поставка здійснюється з фотобарабаном, тонером-картриджем і драйвером для ОС Windows. Також забезпечується сумісність з системами Mac OS і Linux.
Особливості:
  • завдяки низькій вартості і компактним розмірам цей принтер ідеально підходить для невеликого офісу
  • економте час завдяки високій швидкості друку (20 стор / хв)
  • Час друку першої сторінки не перевищує 10 секунд
  • фотобарабан і ємність з тонером встановлено окремо, що дозволяє змінювати тільки потрібні елементи
Група компаній Brother зі штаб-квартирою в місті Нагойя (Японія), є багатонаціональною компанією з офісами та виробничими об'єктами по всьому світу.
Будучи членом Групи Компаній Brother, ТОВ "Бразер" є постачальником технологічних рішень, допомагаючи компаніям підвищувати свою продуктивність, завдяки оптимізації документообігу та широким можливостям оцифровки документів і мобільних рішень.
Співробітники Brother в усьому світі пишаються історією своєї компанії. Починалася вона в 1908 році з невеликої майстерні в японському місті Нагоя. Засновниками компанії вважаються брати Ясуї - Конекічі і Джітсуічі. Сьогодні Brother - це глобальна компанія і один з найбільших в світі виробників принтерів і багатофункціональних апаратів. Техніка Brother виробляється на власних заводах компанії, розташованих по всьому світу, включаючи В'єтнам, Китай, США, Словаччини та Філіппіни. Компанія володіє всіма основними технологіями перенесення зображення: лазерної, струменевої, термоперенос і ін.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані