Шліфувальна машина Makita GA7020RF - AT186767 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина Makita GA7020RF - AT186767 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF
Шліфувальна машина Makita GA7020RF

Шліфувальна машина Makita GA7020RF - AT186767

Код товару: AT186767
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - кутові (болгарки), споживана потужність - 2200 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 8500 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 5.5 кг

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип угловые (болгарки)
Призначення Профессиональное
Вага 5,7
Модель GA7020RF
Класс електрична
Тип питания сетевой
Диаметр круга, мм 180
Обороты, об/мин 8500
Розмір средняя
Комплектація (можливі зміни у різних поставках) Торцевой ключ; Дополнительная рукоятка; Опорная шайба; Защитный кожух
Гарантия, мес. 36
Родина бренда Япония
Штрихкод 088381607414
Виробник Makita
Опис

Придбай Шліфувальна машина Makita GA7020RF Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

За ваговій класифікації розглянута «болгарка» з масою в 5,5 кг, швидше за все, буде відповідати категорії середніх машин. Її професійне призначення сумнівів не викликає. З таким потужним (2 200 Вт) електродвигуном вона може інтенсивно експлуатуватися в найважчих умовах.

Тим більше що на машині впроваджена багатоелементна технологія поліпшеного пилозахисту. Ось деякі її складові. Статор двигуна має посилену ізоляцію, а для якоря застосована схема зиґзаґоподібного покриття. Шарикопідшипники закриті від попадання пилу ущільненням лабіринтового типу.

Металевий корпус редуктора можна провернути і встановити в одному з чотирьох положень. Позитивно позначається на технічному стані шліфувальні машини наявність таких функцій, як плавний пуск, блокування від випадкового включення і електронне регулювання числа обертів двигуна.

Основна сфера застосування «болгарки» - порізка металоконструкцій, каменю, кераміки, інших матеріалів. Для цього використовуються відповідні матеріалу відрізні диски діаметром не більше 180 мм.

Установка дисків більшого розміру забороняється, так як в такому випадку доведеться працювати без захисного кожуха. А це категорично заборонено. При швидкості обертання шпинделя, що досягає 8 500 об / хв, зростає ризик розриву диска і, як наслідок, нанесення каліцтва оператору.

А ще таким інструментом можна виконувати обдирні і шліфувальні роботи обробка, чищення поверхні. Треба всього лише замість відрізного робочого органу встановити шліфувальний круг необхідної зернистості або дротяну щітку. При заміні оснащення передбачена можливість фіксації шпинделя.

Незважаючи на досить значні габарити, кутова шліфувальна машина Makita GA7020RF проста і зручна в управлінні. Цим вона і приваблює користувачів.

Переваги для користувача
:

  • Удосконалена пилезахисний конструкція
  • Зигзагоподібне покриття якоря та посилена ізоляція статора дають можливість експлуатувати болгарку в екстремальних умовах
  • Лабіринтове ущільнення для захисту кулькових підшипників від пилу та забруднень
  • Виготовлені методом порошкової металургії шестірні забезпечують тривалий термін експлуатації
  • Корпус редуктора встановлюється в 4-х різних положеннях з поворотом на 90 °
  • Можливість заміни вугільних щіток ззовні
  • Суперфланец для простої заміни круга
  • Обмеження пускового струму і запобіжник від випадкового пуску

Комплектація
:

  • Торцевий ключ
  • Додаткова рукоятка
  • опорна шайба
  • Захисний кожух

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані