Кухонна мийка Franke ROG 611 білий (114.0381.062) - AT186880 - купити Кухонні мийки в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонна мийка Franke ROG 611 білий (114.0381.062) - AT186880 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кухонна мийка Franke ROG 611 білий (114.0381.062)
Кухонна мийка Franke ROG 611 білий (114.0381.062)

Кухонна мийка Franke ROG 611 білий (114.0381.062) - AT186880

Код товару: AT186880
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип установки - врізна, Кількість раковин - 1 основна, Форма - овальна, Матеріал - фраграніт, Колір - білий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал фраграніт
Тип установки врезная
Ширина мойки, см 77
Количество раковин 1 основная
Форма овальная
Колір Білий
Минимальная ширина шкафа, см 45
Ширина осн. чаши, см 40
Длина осн. чаши, см 40
Глубина осн. чаши, см 19
Додатково вентиль 3½"
Виробник Franke
Опис

Виробництво Franke починає свою історію в 1911 році. Швейцарська компанія строго контролює якість продукції на всіх етапах виробництва, завдяки чому вироби прослужать десятиліття не втрачаючи свій первозданний вигляд. Неперевершений дизайн, унікальні запатентовані матеріали і багаторічний досвід відрізняють компанію Franke на світовому ринку.

Так званий фрагранит - це запатентований матеріал (Fragranite DuraKleen ® Plus з антибактеріальним захистом Sanitized®). Це композитний матеріал, але на відміну від інших матеріалів з використанням гранітної крихти, в фраграніт немає акрилової смоли. Для того, щоб отримати гарний і стійкий колір, виробництво Franke використовує інноваційну технологію пігментації граніту, а високотемпературний випал не дозволить кольором збліднути або змінитися.

Завдяки унікальній технології створення фраграніта, мийки з цього матеріалу мають неймовірно гладку поверхню, що значно спрощує процес догляду, а антибактеріальне покриття не дає жодного шансу бактеріям і мікробам проникнути в пори матеріалу. Фраграніт не боїться температурних перепадів. Матеріал так само стійко переносить удари і його неможливо подряпати навіть металевим предметом.

Колекція Ronda включає в себе миття круглої і овальної форми, що дозволяє компактно монтувати їх і формувати максимально зручну робочу зону. Округла форма, універсальний розмір і приголомшливі брендові відтінки - поєднання практичності і естетики сучасної кухні. Мийки з колекції Ronda здатні прикрасити навіть найменше кухонний простір, зберігши достатньо місця для приготування вишуканих страв.

Тип монтажу над столешніцейКолічество раковин 1 основнаяФорма овальнаяВаріант виконання оборачіваемаяКрило мийки + Матеріал композитний матеріалКомплектація корзінчатий вентиль, набір крепежаЦвет графітовий
параметри мийки

Ширина 77 см

Довжина 50 см
Параметри основної чаші

Ширина 40 см

Довжина 40 см

Глибина19.5 см
Розмір вирізу

Мінімальна ширина шафи 45 см

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані