Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006) - AT187000 - купити Струменеві принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006) - AT187000 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006)
Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006)
Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006)
Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006)

Принтер CANON ZOEMINI PV123 White (3204C006) - AT187000

Код товару: AT187000
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Компактний і легкий фотопринтер Canon зручно поміститься навіть в кишені вашої куртки або маленькій сумці. Розміри пристрою становлять 118.31 х 82.36 х 18.7 мм, а вага - 160 г. Використовуйте його, щоб за лічені хвилини роздрукувати свої яскраві фотографії зі смартфона, планшета або соціальних мереж.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Вага 160 г
Колір White
Опис
Підключення
Синхронізувати смартфон або ПК з фотопринтером Canon можна завдяки модулю Bluetooth. Для підключення використовуйте мобільний додаток Canon Mini Print, доступний в App Store або Google Play. Роздрукуйте свої кращі знімки з Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox або iCloud, зберігши незабутні моменти надовго.
Canon Zoemini друкує знімки за технологією ZINK без використання чорнила. Фотопапір покритий спеціальними мікрокристалами, які під час нагрівання вступають в реакцію і створюють стійке до води і забруднень зображення. Тепер ваші знімки будуть яскравими та насиченими довгі роки.
Редагуйте та друкуйте
Встановіть спеціальний додаток Canon Mini Print, сумісний з iOS та Android, і зробіть свої знімки унікальними. За допомогою оригінальних фільтрів, стікерів і штампів ви зможете стилізувати фотографії та виставити їх в соціальні мережі.
Оригінальні наклейки
Роздруковуйте унікальні стікери з улюбленими фотографіями, які потім можна наклеїти на свій гаджет або прикрасити ними холодильник. Тепер ваші спогади будуть створювати вам гарний настрій на цілий день.
Створюйте мозаїки
За допомогою функції Мозаїка ви зможете робити пазлові фотографії з 4 або 9 принтів. Розбийте готову фотографію на блоки через додаток Canon Mini Print і принтер роздрукує всі деталі зображення, які відразу можна складати.
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані