Пила торцювальна Metabo KGS 216 M - AT187282 - купити Пили та плиткорізи в Києві й Україні, доступні ціни на Пила торцювальна Metabo KGS 216 M - AT187282 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пила торцювальна Metabo KGS 216 M
Пила торцювальна Metabo KGS 216 M
Пила торцювальна Metabo KGS 216 M

Пила торцювальна Metabo KGS 216 M - AT187282

Код товару: AT187282
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність 1500 Вт. Число оборотів: на холостому ходу 5000 об / хв; при номінальному навантаженні 3750 об / хв. Пильний диск 216 мм х 30 мм. Пропив: прямий 90 ° / 90 ° 305/65 мм; під кутом 45 ° / 45 ° 205/36 мм. Кут нахилу пильного головки ліво / право 45 ° / 2 °. Кут повороту столу ліво / право 47 ° / 47 °. Вага 13,5 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Номинальная потребляемая мощность, Вт 1200
Скорость вращения, об/мин 5000 об/мин
Диаметр диска, мм 216
Посадочный диаметр пильного диска, мм 30
Вес, кг 13.5
Виробник Metabo
Опис

Пила торцювання Metabo KGS 216 M оновлений варіант бестселера і лідера ринку торцевої України моделі Metabo KGS 216. Новинка вийшла на ринок восени 2014 року.
У порівнянні з попередником, в пила нового покоління, отримала новий, суттєво перероблені ергономіку і дизайн. Змінено положення лазери і підсвічування зони пропила, перероблена систему пиловидалення, змінена конструкція расширителей столу. Пила стала краще збалансована істотно зручніше в роботі.
Багаторічний успіх цієї моделі на ринку дозволяє говорити про відмінні експлуатаційні характеристики пилки. Прекрасний вибір легкого і комфортного рішення з широкого кола завдань.

Основні особливості
Надійний і перевірений часом двигун потужністю 1500 Ватт. Сама станина виготовлена ​​з міцного алюмінієвого сплаву відлитого під тиском.
Зручна, добре продумана конструкція, невелика вага інструменту, компактні розміри, відмінно розташована ручка для транспортування - все робить торцювання Метабо зручним і ефективним інструментом для щоденної роботи.
Механізм регулювання кута повороту столу в пилі Metabo KGS 216 дуже зручний і плавний в роботі. Кут легко і точно фіксується в потрібному положенні. Передбачено спеціальні маркери для швидкої фіксації столу в найбільш часто використовуваних кутах.
Пильна головка встановлена ​​на рейках, що дозволяє виконувати пропили шириною до 305 мм. Сам механізм протягання відрізняється високою точністю і надійністю. Перевірено часом!
Головка пилки може також нахиляться в ліво і фіксуватися під кутом до 47 °.
Змінено, в порівнянні з моделлю попереднього покоління, розташування каналу для відводу стружки. Тепер паркан тирси виконується прямо в місці виходу диска з заготовки, що значно підвищує ефективність збору тирси.
Розширювачі столу легко знімаються і можуть бути встановлені на будь-якій відстані від пилки. Таким чином, Ви може спокійно працювати з заготовками будь-якої довжини.
Пила KGS 216 має лазерну указку для індикації лини пропила і підсвічування робочої зони. Лазер і LED підсвічування встановлено зверху на захисному кожусі, що підвищує точність і зручність, а також виключає попадання в них стружки. Для їх роботи не потрібно використання батарейок.
Притискна струбцина і бічні упори на розширниках столу дозволяють чітко зафіксувати заготовку і виконати точний відріз.
Обмежувач глибини пропила дозволяє легко і швидко пропиляти канавку на заготівлі.
Всі шкали і елементи управління добре читаються і легко доступні з будь-якого робочого положення.
Продумана і зручна система зміни пиляльного диска. Шпиндель фіксується спеціальною кнопкою, після чого затискна гайка легко відкручується. Для зняття і установки диска не потрібно розбирати і збирати захисний кожух.
Комплект поставки
- торцювальна пила Metabo KGS 216 M
- твердосплавний пильний диск 40 зубів
- 2 розширювача столу з поперечними бічними упорами
- поздовжній упор
- мішок для стружки
- відділення для змотування кабелю
- транспортувальна рукоятка
- ключ для зміни диска
- картонна коробка

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані