Сканер Kodak i940 mobile (1960988) - AT187651 - купити Сканери в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер Kodak i940 mobile (1960988) - AT187651 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер Kodak i940 mobile (1960988)
Сканер Kodak i940 mobile (1960988)
Сканер Kodak i940 mobile (1960988)

Сканер Kodak i940 mobile (1960988) - AT187651

Код товару: AT187651
В наявності
12 996 грн
Короткий опис:
Тип - протяжний, датчик зображення - CCD, оптична роздільна здатність - 600х600 dpi, розрядність кольорового сканування - 48 біт, розрядність сканування з відтінками сірого - 8 біт, тип підключення - USB, підтримка ОС - Windows, OS X

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kodak
Тип протяжный
Оптична роздільна здатність 600х600 dpi
Датчик зображення CCD
Розрядність кольорового сканування 48 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого 8 біт
Тип підключення USB
Розмір області сканування 216 x 1524 мм
Скорость окончательного сканирования (A4, 200 dpi): 30
Количество быстрых кнопок 2
Интерфейс пользователя программная клавиатура
Підтримка ОС Windows, OS X
Джерело живлення 220 В/USB
Висота 78 мм
Ширина 289 мм
Глибина 107 мм
Вага 1.3 кг
Емкость лотка автоподатчика 20 аркушів
Опис

Потужний, продуктивний і портативний сканер документів Kodak ScanMate i940 зі зручними функціями - ідеальне рішення для фахівців, що працюють у невеликому офісі, а також для постійного руху. Унікальні особливості у поєднанні з невеликою вартістю роблять цей сканер дуже привабливим. Сканер Kodak ScanMate i940 поставляється з інтелектуальним приладдям, яке полегшує користувачам збір, оцифрування та завантаження матеріалів у системи, які можуть керувати цими матеріалами більш ефективно. Це зручний варіант як для використання в офісі, так і для ділових поїздок завдяки легкості та компактності конструкції.

Поєднання швидкості та простоти експлуатації дозволяє компаніям, незалежно від їх розміру, впроваджувати настільне сканування у своїх робітників.процеси. Зі швидкістю до 20 сторінок за хвилину (при двосторонньому скануванні — до 40 зображень за хвилину) та роздільною здатністю до 600 т/д він забезпечує надійне сканування документів у кольорі, відтінках сірого або чорно-білому режимі. Пристрій автоматичної подачі документів великої ємності може обробляти широкий спектр носіїв від DIN-A4 до візитних карток та оснащений ексклюзивним пристроєм для подачі жорстких карток.

Kodak ScanMate i940 сумісний з драйверами TWAIN та ISIS для простоти встановлення та інтеграції з існуючими системами та програмним забезпеченням. Нова функція живлення від USB розширює мобільність i940, що дозволяє користувачам забезпечувати живлення сканера виключно через підключення до порту USB на комп'ютері. Технологія Kodak Smart Touch забезпечує простоту використання тапідвищення продуктивності у скануванні із розподілом файлів за допомогою натискання однієї кнопки. Smart Touch дозволяє користувачам переміщувати файли, такі як JPEG, TIFF, Word та PDF-файли з можливістю пошуку по одній або кількох сторінках, безпосередньо в електронну пошту, MICROSOFT SHAREPOINT або хмарні сервери, папки мережі та інші програмні програми.

Технологія Kodak Perfect Page включає вбудовані інструменти підвищення якості зображення, забезпечуючи високу якість зображення, чіткість тексту та яскравість кольорів. Навіть найскладніші типи документів, а також документи різного формату можна сканувати без необхідності переналаштування сканера. Зображення з різних документів та інформаційних носіїв налаштовуються і використовуються за допомогою декількох додаткових функцій, в томуусунення перекосу, поворот зображення, видалення порожніх сторінок виходячи з вмісту, електронний виняток кольорів і автоматичне налаштування яскравості та контрастності для покращення якості передачі тексту.

Відмінною особливістю комплектації сканера Kodak i940 є програмне забезпечення для роботи з візитками NewSoft Presto! BizCard6 - у комплекті постачається повна версія! BizCard6 - відмінний додаток, що дозволяє сканувати, розпізнавати візитні картки, зберігати інформацію та передавати її до популярних поштових клієнтів або будь-яких інших месенжерів, що містять контакти. Програма чудово справляється з візитками російською мовою! У поєднанні з даними програмного забезпечення, а також з можливістю автономної роботи сканера Kodak i940 без підключення до мережі живлення, даний сканер можнарекомендувати як сканер візиток, як альтернативний варіант спеціалізованих рішень, таких як IRISCard.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані