Садовий подрібнювач Makita UD2500 - AT187707 - купити Измельчители в Києві й Україні, доступні ціни на Садовий подрібнювач Makita UD2500 - AT187707 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Садовий подрібнювач Makita UD2500
Садовий подрібнювач Makita UD2500
Садовий подрібнювач Makita UD2500

Садовий подрібнювач Makita UD2500 - AT187707

Код товару: AT187707
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Джерело живлення мережа. Потужність 2.5 кВт. Максимальний діаметр для подрібнення 45 мм. Сміттєзбірник 67 л. Рівень шуму 93 дБ. Ступінь захисту IP X4. Вага 28 кг. Колір чорний 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Makita
Джерело живлення сеть
Потужність 2.5 кВт
Вага 28 кг
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Максимальный диаметр для измельчения 45 мм
Мусоросборник 67 л
Колір Чорний
Уровень шума 93 дБ
Опис

Подрібнювач Makita UD2500 - ідеальний порядок на присадибній ділянці
Садовий подрібнювач Makita UD2500 допоможе позбутися від небажаного рослинного сміття: утилізувати осіннє листя і дрібні гілки в саду, привести в повний порядок присадибну ділянку.
переваги UD2500

Простота управління - щоб навчитися використовувати подрібнювач за призначенням, досить уважно вивчити інструкцію по експлуатації; Безпека - захист від різких перепадів напруги, автоматична система «антиблок»; Дві ергономічні бічні рукоятки, які суттєво спрощують переміщення подрібнювача; Прогумовані великі колеса, які дозволяють транспортувати садовий інструмент навіть по рельєфній місцевості; Місткість бака для подрібненої деревини і листя (майже 70 літрів) і наявність оглядових отворів.
бак подрібнювача
Бак, призначений для збору сміття, оснащений оглядовими віконцями, які дозволяють в процесі роботи контролювати рівень заповненості. Своєчасне спустошення бака дозволяє спростити процес експлуатації пристрою і продовжити термін його служби.

Потужність і надійність, перевірена часом
Виглядає чіппер досить переконливо - його загальна вага становить 27,6 кілограмів. Модель оснащена продуктивним двигуном, потужність якого становить 2500 Ватт, тобто 3,4 кінських сили. Це приблизно в 2 рази більше, ніж потужність середньостатистичної бензопили, що свідчить про значні можливості Makita UD2500.

Японський виробник ручається за високу якість, надійність і довговічність своїх розробок, про що свідчить трирічна розширена гарантія.
обслуговування
Для подрібнення деревини, трави і листя використовується набір міцних, гострих ножів. Процес заточування або заміни затупившихся ножів займає мінімум часу і інструментів, якщо дотримуватися рекомендацій з інструкції.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані