Варильна поверхность Zanussi ZEI5680FB - AT187818 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варильна поверхность Zanussi ZEI5680FB - AT187818 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Варильна поверхность Zanussi ZEI5680FB
Варильна поверхность Zanussi ZEI5680FB

Варильна поверхность Zanussi ZEI5680FB - AT187818

Код товару: AT187818
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхности - электрическая, индукционные, стеклокерамика, количество конфорок - 4, Задняя правая 1.8 кВт, Задняя левая 1.2 кВт, Передняя правая 1.2 кВт, Передняя левая 2.3 кВт, Передняя левая 2.8 кВт, Передняя правая 1.8 кВт, управление - сенсорное, черный

 

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Тип поверхности электрическая
Тип нагревательных элементов (конфорки) индукционные
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1.8 кВт, Передняя левая 2.8 кВт, Передняя левая 2.3 кВт, Задняя левая 1.2 кВт, Передняя правая 1.2 кВт, Задняя правая 1.8 кВт
Особливості длина сетевого шнура 1,5 м, подсветка панели управления
Тип управления сенсорное
Оформление Классическое
Зависимость независимые
Мощность подключения, кВт 6.6
Функции и возможности турбо-режим, блокировка от случайного нажатия, автоотключение, индикатор остаточного тепла, распознавание наличия посуды
Модель ZEI5680FB
Безопасность (другое) защитное отключение
Количество индукционных конфорок 4
Размеры для встраивания (ШхГ), мм 560х490
Габариты (ШхГ), см 59х52
Ширина, см 59
Вага 9,65
Штрихкод 7332543376520
Опис

Придбай Варильна поверхня Zanussi ZEI5680FB Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

наднизька інерційність
Скільки б справ вас не чекало, все одно хочеться приготувати смачні страви для друзів або членів сім'ї! Скористайтеся перевагами приготування на індукційних конфорках. Індукційна варильна поверхня нагрівається виключно швидко - можна готувати швидше і більше часу приділяти самій їжі.

Більш безпечний спосіб готувати ваші улюблені страви
Ця «розумна» індукційна варильна панель подбає про те, щоб приготування доставило вам мінімум клопоту. В ході приготування нагрівається не для варки поверхня, а лише сама посуд, зводячи ризик отримання вами опіку до мінімуму. Це буває особливо до речі, коли на кухні виявляються малюки!

Максимум зручності і гнучкості в приготуванні страв
Коли розміри джерела нагріву відповідають опинилися на ньому каструлях і сковородам, приготування спрощується, а його ефективність зростає. Ця поверхня має індукційними конфорками трьох різних розмірів, що максимально спрощує і полегшує використання посуду всіх розмірів - не кажучи вже про її одночасному використанні.

Варильна панель, яка попереджає вас, що вона ще гаряча!
Відключення нагрівання конфорки не означає, що її відразу ж можна торкатися рукою! Індикатор залишкового тепла цієї варильної панелі попереджає вас про те, що конфорка все ще гаряча і дозволяє уникати випадкових травм. Непогана ідея!

Діаметр і потужність конфорок:

  • Ліва передня: діаметром 21 см, потужністю 2,3 / 2,8 кВт
  • Ліва задня: діаметром 14,5 см, потужністю 1,2 кВт
  • Права передня: діаметром 14,5 см, потужністю 1,2 / 1,8 кВт
  • Права задня: діаметром 18 см, потужністю 1,8 кВт

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані