Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco - AT188096 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco - AT188096 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco
Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco - AT188096

Код товару: AT188096
В наявності
19 560 грн
Короткий опис:
Тип - купольна, 780 м3/год, 230 Вт, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий + вугільний, Матеріал корпусу - емальований метал, Лампи - LED 2х0.5 Вт, 56 Дб, 10.5 кг, червоний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Купольна
Ширина корпуса 60 см
Колір красный
Производительность 780 м3/час
Фильтры алюминиевый + угольный
Вага 10.5 кг
Диаметр вентиляционной трубы 150 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х0.5 Вт
Матеріал корпусу эмалированный металл
Потужність 230 Вт
Максимальный уровень шума, дБ 56 дБ
Виробник Kaiser
Опис

Витяжки Kaiser відрізняються гарним дизайном і ефективністю: зі сталевою, скляної або металевої обробкою, з різними рівнями потужності та спеціальними фільтрами, що видаляють неприємні запахи на кухні. Завдяки технічному прогресу в Вашій кухні завжди буде чисте повітря і здорова атмосфера. Все, що потрібно для цього зробити - купити кухонну витяжку. У той момент, коли були винайдені і надійшли в продаж кухонні витяжки, більшість жінок зітхнуло з полегшенням.

Навіть перша примітивна витяжка для кухні позбавила від необхідності дихати випарами від їжі, що готується і продуктами горіння газу, завдяки їй запахи з кухні не проникали в інші кімнати будинку, а сам процес приготування став більш комфортним. Але ж та перша кухонна витяжка лише віддалено нагадувала сучасні, які, в порівнянні з нею, можна назвати справжніми гігантами з точки зору функціональних можливостей.

Купольна витяжка KAISER A6315RotEMEco швидко вловлює і видаляє всі випаровування, запобігаючи появі жирної пилу і кіптяви на стінах і кухонних меблів. Вона має високу продуктивність - 910 м3 / год. Завдяки цьому приготування їжі стане не тільки необхідним, але і приємним заняттям. Пристрій може функціонувати в режимі відведення і циркуляції.

І навіть після довгих годин роботи на кухні повітря залишиться чистим і свіжим. Максимальна продуктивність витяжки досягається завдяки присутності 3 швидкісних режимів. Для захисту внутрішнього механізму від забруднень в пристрої передбачений спеціальний жироулавливающий фільтр. Низький рівень шуму - важлива якість для сучасної техніки. У моделі KAISER встановлений мотор, звук роботи якого не перевищує 56 дБ.

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco - це стильна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність. Дана модель підкреслює інтер'єр кухні і надає їй елегантний образ. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими насичується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок продуктів.

Оригінальний дизайн. KAISER A6315RotEMEco шириною 60 см відрізняється яскравим вінтажним дизайном. Корпус витяжки виконаний в червоному кольорі. Масивні металеві накладки, ручки, кнопки управління і обідки ламп з бронзи додадуть у ваш інтер'єр елемент благородної старовини. Для комфортного приготування їжі передбачені дві галогенні лампи по 20 Вт.

Завдяки її тихою і продуктивній роботі знаходиться на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервну очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стеля від накопичення жирної сажі і кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Ползунковое управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані