Промисловий пилосос Makita VC4210LX - AT188574 - купити Пилососи будівельні в Києві й Україні, доступні ціни на Промисловий пилосос Makita VC4210LX - AT188574 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Промисловий пилосос Makita VC4210LX
Промисловий пилосос Makita VC4210LX
Промисловий пилосос Makita VC4210LX

Промисловий пилосос Makita VC4210LX - AT188574

Код товару: AT188574
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип промисловий пилосос, Клас Електричний, Модель VC4210LX, Вага 16, Обсяг пилозбірника, л 42, Потужність, Вт 1200, Штрихкод

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потребляемая мощность 1200 Вт
Тип промышленный пылесос
Класс електрична
Модель VC4210LX
Объём пылесборника, л 42
Комплектація (можливі зміни у різних поставках) адаптер, всасывающий шланг, мешок, насадка для пола, согнутая труба, удлинительная трубка, фильтрующий элемент, щелевая насадка
Гарантия, мес. 36
Виробник Makita
Опис

Придбай Промисловий пилосос Makita VC4210LX Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пилосос Makita VC4210LX - це універсальний промисловий пилосос, за допомогою якого можна ефективно здійснити суху і вологе прибирання виробничих приміщень, територій, якісно прибрати робоче місце в майстернях, торгових точках, на будівельних майданчиках. Компактна конструкція виконана в сучасному дизайні і оснащена вдосконаленою системою фільтрації, електронними модулями для запобігання перевантажень і інших поломок. У комплект поставки, крім пилососа Makita VC4210LX входить також довгий шланг, що дозволить проводитися очищення на відстані, різні щітки для збільшення ефективності збирання і роботи з різними поверхнями.

Переваги для користувача:

  • робота в режимі сухого і вологого всмоктування
  • автоматична система очищення
  • регулювання потужності всмоктування за допомогою кругової шкали
  • держатель інструментального ящика призначений для закріплення різних інструментальних ящиків
  • фільтр тонкого очищення для пилу класу M

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані