Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500) - AT018863 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500) - AT018863 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500)

Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500) - AT018863

Код товару: AT018863
В наявності
1 701 грн
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX 12V v2.3, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 1, Модульне підключення кабелів не має, Тип БЖ для комп'ютерів, Модуль PFC активний, Кількість роз'ємів SATA 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GAMEMAX
Потужність 500Вт
Стандарт БП ATX 12V v2.3
Диаметр вентиляторов 1x140 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC активный
Количество разъемов SATA 4
Подключение материнской платы 20+4 pin
Подключение видеокарты 1x6+2 pin
Количество разъемов Peripheral 3
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), UVP (защита от пониженного напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OPP (защита
Размеры, мм 150 x 86 x 150 мм
Подключение процессора 1x4+4pin
OutputСurrent +3,3V 15A
OutputCurrent +12V1 34A
OutputСurrent -12V 0.5А
Опис

Придбати Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення GAMEMAX 500W (GM-500)
Комп'ютерний блок живлення - джерело живлення, призначене для постачання вузлів комп'ютера електроенергією постійного струму, шляхом перетворення мережевої напруги до необхідних значень. В деякій мірі блок живлення також виконує функції стабілізації і захисту від незначних перешкод живлячої напруги. Як компонент займає значну частину всередині корпусу комп'ютера, несе в своєму складі  компоненти охолодження частин всередині корпусу комп'ютера.

Блок живлення GAMEMAX 500W (GP-500) - універсальний і надійний блок живлення, який відповідає сучасним потребам персональних комп'ютерних систем. Він забезпечить високу надійність і ефективність з тихою роботою - найкраща комбінація характеристик, продуктивності і якості в своєму класі по відмінною ціною. В елементній базі блоку живлення GAMEMAX 500W застосовані надійні і довговічні конденсатори, а для запобігання виходу блоку живлення з ладу використовується безліч різних технологій захисту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані