Сушильна машина Bosch WTW85461BY - AT188867 - купити Сушильні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Сушильна машина Bosch WTW85461BY - AT188867 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сушильна машина Bosch WTW85461BY
Сушильна машина Bosch WTW85461BY
Сушильна машина Bosch WTW85461BY
Сушильна машина Bosch WTW85461BY
Сушильна машина Bosch WTW85461BY

Сушильна машина Bosch WTW85461BY - AT188867

Код товару: AT188867
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Спосіб установки - окремостоячий, Максимальне завантаження - 9 кг, кількість режимів сушки - 3, об'єм барабана - 112 л, 84.2 см, 59.8 см, 59.9 см, колір корпусу - білий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Спосіб установки окремостояща
Режимы сушки под утюг, в шкаф, супер сухое
Глибина 59.9 см
Колір корпусу Білий
Максимальная загрузка 9 кг
Количество программ 15
Количество режимов сушки 3
Объем барабана 112 л
Класс энергопотребления А++
Сетевое напряжение 220-240 В
Особливості сенсор влажности, Старт/Пауза, легкая глажка (антисминание), автоматическая самоочистка конденсатора, звуковой сигнал, блокировка от случайного нажатия, Подсветка барабана, отложенный старт
Программы сушка по таймеру, спорт, блузы/рубашки, шерсть, полотенца, "супер 40", смешанные ткани
Висота 84.2 см
Ширина 59.8 см
Вага 50.5 кг
Цвет дверцы Чорний, серебристый
Энергопотребление 2.05 кВт/час
Диаметр люка 32 см
Частота сети 50 Гц
Гарантия, мес. 24
Штрихкод 4242005138487
Виробник BOSCH
Опис

Придбай Сушильная машина Bosch WTW85461BY Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сушарка, яка очищає себе сама. Високопродуктивна і невибаглива сушильна машина.

Після просушування Вашого одягу, часто доводиться чистити сушилку, що може виявитися дуже трудомістким процесом. Конденсатор SelfCleaning простий у використанні і автоматично очищає себе до чотирьох разів під час процесу сушіння, використовуючи при цьому конденсовану воду, яка збирається в сушарці протягом циклу. Насолоджуйтесь ідеальними результатами сушки, економічно і без клопоту!

Практично безшумна пральна машина

Звичайні пральні машини, як правило, хоча і не стоять на увазі в приміщенні, але, на жаль, їх часто можна чути по всьому будинку. Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бічних стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але і забезпечують більшу стабільність і зменшують вібрацію під час їх роботи. Крім того, вдосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральні машини Bosch цієї серії вражають тихою роботою під час віджиму. Результати прання, які можна побачити, а не почути!

Ідеально сухі речі тільки однією кнопкою!

Сушарка може стати проблемою для Вашого одягу через загрозу пересушування і складок. Циркуляційна сушарка з функцією AutoDry акуратно обробляє до восьми кілограмів білизни до бажаної стадії сухості. Датчики вимірюють температуру і вологість, тим самим захищаючи ваше білизна від надмірно високих температур, пересихання і складок. Незалежно від того, Ви хочете, щоб Ваше білизна була досить сухим щоб скласти його в шафу, або для подальшої прасування - тепер для цього є окремі настройки.

Інтелектуальна сушка білизни

Спеціальні сенсори контролюють ступінь залишкової вологи, тому Ви можете бути впевнені, що після процесу сушіння отримаєте відмінно висушену білизну.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані