Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI) - AT018923 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI) - AT018923 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI)

Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI) - AT018923

Код товару: AT018923
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність, Вт 2700 Вт, Клас товару для серверных стоек, Форма вихідної току синусоїда, Потужність, ВА 3000 В*А, Тип архітектури безперервної дії (online), Тип виконання монтуємий в стійку,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник APC
Діапазон потужності, Вт от 2001 до 3000
Тип архитектуры непрерывного действия (online)
Клас товару (ДБЖ) для рабочих станций, для серверных стоек
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) SmartSlot, USB
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 1
Тип исполнения монтируемый в стойку
Вхідна напруга 160 до 275 В
Інтерфейс підключення SmartSlot, USB
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Джерело безперебійного живлення APC Smart-UPS SRT 3000VA RM (SRT3000RMXLI) являє собою систему безперебійного живлення високої потужності з подвійним перетворенням енергії і масштабуванням за часом роботи від акумуляторів. Це ідеальне рішення для середовищ з високою енергетичною щільністю, що вимагають надійного і якісного електроживлення (медична і промислова сфера, прилади КВП, сервера і ін.).

ДБЖ має нульовий час перемикання на роботу від акумуляторів і можливістю нарощування часу автономної роботи, а функція холодного старту дозволить включити ДБЖ навіть при відсутності електрики. У разі збою пристрою або його перевантаження живлення подається з мережі загального користування на підключене навантаження завдяки внутрішньому автоматичному байпасу. Використовуючи коригування коефіцієнта потужності на вході, можна застосовувати генератори і кабелі, розраховані на більш низький рівень потужності, мінімізуючи тим самим витрати на інсталяцію. Надійні системи оповіщення дозволяють вчасно виявити несправність в пристрої або батареї і запобігти відмові в роботі.

Основні характеристики APC Smart-UPS SRT 3000VA RM: управління ДБЖ через послідовний порт або дистанційно по мережі. Можливість централізованого управління за допомогою APC InfraStruXure Manager. Максимальне підвищення ефективності батареї і збільшення терміну її служби за рахунок точної інтелектуальної зарядки. Автоматичний запуск підключеного обладнання після відновлення мережевого електроживлення. Інтелектуальне управління акумуляторами, вперше розроблене в APC, забезпечує максимально високі робочі характеристики і термін служби завдяки зарядці з прецизійної температурної компенсацією.

Мінімізація витрат на установку за рахунок застосування генераторів меншої потужності і використання кабелів меншого перетину. Забезпечення тимчасового харчування від батарей у разі виникнення перерви подачі мережного електроживлення. Проста процедура відновлення після перевантаження; заміна запобіжника не потрібно. Регулярна самодиагностика батарей і завчасне виявлення можливих відмов дозволяють виконувати випереджаючу заміну компонентів. Економічний режим роботи, при задовільному мережевому живленні переключающий навантаження на байпас, що дозволяє забезпечити високий ККД при збереженні захисту від неприпустимих коливань напруги.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані