Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 - AT189817 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 - AT189817 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60
Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60
Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60

Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 - AT189817

Код товару: AT189817
В наявності
4 584 грн
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 600 мм, Колір чорний, Продуктивність 650 м3/год, Тиск повітряного потоку 290 Па, Фільтри алюмінієвий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Производительность 650 м3/час
Давление воздушного потока 290 Па
Фильтры алюминиевый
Высота дымохода 180 мм
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х28 Вт
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Потужність 170 Вт
Уровень шума 62 dB
Виробник ELICA
Опис

Придбати Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

На сьогоднішній день продукція компанії Elica, ймовірно, є найкращою серед наявної на світовому ринку побутової техніки. Постійний розвиток, реорганізація та промислова консолідація компанії проходили паралельно з постійним вдосконаленням своєї продукції. Elica перевернула уявлення про кухонні витяжки: зі звичайного аксесуара вона перетворилася в об'єкт інтер'єру, який може повністю змінити Вашу кухню. 

Витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 - ефективна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність на рівні 650 м3/год і при цьому має досить компактні розміри: розрахована на вбудовування в підвісну шафу, а ширина пристрою становить 60 см (рівень компактних моделей, хоча і не найменший у лінійці).

Швидке включення досягається при висуванні рукою на себе висувної панелі приладу. Завдяки її тихій і продуктивній роботі знаходитися на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервне очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згорання і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стелю від накопичення жирної сажі та кіптяви. Дизайн витяжки підкреслює мінімалізм приміщення. Якість виробу дозволить експлуатувати його безвідмовно довгі роки.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення 2х28 Вт стане в нагоді в темний час доби. Якщо вам потрібна вбудована витяжка, то телескопічна витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX BL/A/60 — відмінний вибір для сучасної кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані