Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382 - AT189826 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382 - AT189826 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382
Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382
Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382

Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382 - AT189826

Код товару: AT189826
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення від мережі, Кількість насадок 4, Комплектація щіточка, ножиці, масло для догляду, гребінець, бритва, насадки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення сеть 220В
Количество насадок 4
Комплектація смазочное масло, расческа, ножницы, бритва, насадки, щеточка, смазочное масло, расческа, ножницы, бритва, насадки
Виробник SATURN
Опис

Придбати Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Представляємо вам машинку для стрижки SATURN ST-HC7382, вона має базову комплектацію і відрізняється високою ефективністю. З її придбанням ви забудете про походи в перукарню, при цьому ваша стрижка завжди буде виглядати чудово. Зручність використання полягає в простій експлуатації та легкому управлінні, з яким може впоратися абсолютно кожен.

Машинка для стрижки SATURN ST-HC7382 має чотири додаткових насадки, за допомогою яких ви зможете вибрати необхідну довжину стрижки. Широкий ніж виконаний з нержавіючої сталі, стійкої до корозії. Робота від мережі дає можливість тривалої і безперервної роботи. Очищати леза після використання рекомендується за допомогою жорсткої щіточки. Комплектацією передбачені ножиці і гребінець. Вибравши цю машинку для стрижки, ви зможете частіше створювати собі новий образ. Також, ця модель відмінно підійде для подарунка близькій і дорогій людині. Одного разу, «увійшовши» в будинок, техніка Saturn поселяється в ньому на довгі роки, ставши для своїх господарів по-справжньому надійним помічником.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані