Варочна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B - AT189919 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B - AT189919 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Варочна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B

Варочна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B - AT189919

Код товару: AT189919
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 4, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ariston
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 4
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Дополнительные характеристики таймер, распознавание посуды, индикатор остаточного тепла, защита от детей, быстрый нагрев, автоотключение, Stop&Go
Розміри 59 x 52 cм
Опис

Придбати Варочна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Бренд, що з'єднує минуле і майбутнє, щоб представити Вам нове покоління продуктів, що пропонують набагато більше, ніж просто впевненість в бездоганному результаті. Продукти Hotpoint-Ariston ергономічні, безшумні, безпечні і легкі в експлуатації, а значить, забезпечують Вам і Вашій родині ідеальний комфорт. Вишуканий і лаконічний дизайн побутової техніки підкреслить індивідуальний стиль Вашої оселі.

Різноманітність оформлення техніки Hotpoint допоможе Вам вибрати техніку, яка ідеально впишеться в інтер'єр Вашої кухні і підкреслить її стиль. Завжди передбачаючи потреби і очікування покупців, Hotpoint пропонує естетично гармонійні і високотехнологічні рішення, ідеальні для тих, хто хоче зробити свій будинок яскравіше. Вся техніка розроблена дизайнером зі світовим ім'ям Макіо Хасуіке.

Варильні поверхні Hotpoint-Ariston відрізняються зовнішнім виглядом, матеріалом виготовлення, кількістю конфорок. Бувають залежні (пов'язані з духовими шафами) і незалежні поверхні (що працюють незалежно від духової шафи). Варильні поверхні газові Арістон зручні в управлінні, а також легко очищаються, так що з ними готувати стало ще легше.

Варильна поверхня Hotpoint-Ariston KIU 642 F B - незалежна індукційна варильна панель. Під ударостійкою і гладкою керамічною поверхнею створюються вихрові поля, які дуже швидко нагрівають конфорки, при цьому інша поверхня буде холодною.

Поверхня не має зон приготування і обмежень за розміром посуду, дозволяючи однаково ефективно протушкувати м'ясо і овочі у великій утятніце або прожарити яєчню на сковороді для одного яйця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані