Комп'ютер Vinga Mini CS401B 0200 (Q0BA0121N0VN) - AT190398 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Vinga Mini CS401B 0200 (Q0BA0121N0VN) - AT190398 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Vinga Mini CS401B 0200 (Q0BA0121N0VN)

Комп'ютер Vinga Mini CS401B 0200 (Q0BA0121N0VN) - AT190398

Код товару: AT190398
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Celeron, Модель відеокарти HD Graphics, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Vinga
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Класичний
Модель відеокарти HD Graphics
Об'єм SSD 120 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 4
Сокет Со встроенным процессором
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR3L
Аудиоконтроллер Realtek ALC887-VD
Многоканальный звук 7.1
Мощность блока питания 200 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер Vinga Mini CS401B 0200 (Q0BA0121N0VN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga Mini CS401B 0200 - дуже зручний комп'ютер для роботи та навчання. Всі його модулі розміщені в компактному корпусі, розміри якого становлять 65 x 310 x 245 см. він виготовлений з тонколистової сталі і якісного пластику. На коробці передбачено 6 робочих портів USB 2.0, а також 1 гніздо USB версії 3.0, Audio та інші корисні роз'єми дозволяють підключати додаткове обладнання. Таким чином, за допомогою зовнішніх пристроїв ви можете значно розширити функціонал комп'ютера і збільшити деякі його характеристики, наприклад, підключивши web-камеру або жорсткий диск.

Стабільну подачу енергії в систему забезпечує вбудований блок живлення потужністю 200 Вт. Об'єм внутрішньої пам'яті комп'ютера становить 120 Гб, причому вся вона розміщена на твердотільному накопичувачі SSD, що відрізняється високою швидкістю роботи, а також економним споживанням електрики і обчислювальних потужностей. В ПК встановлено 4 Гб оперативної пам'яті.

Цей комп'ютер є досить продуктивним не в останню чергу завдяки тому, що в ньому використаний процесор Intel Celeron J1900, який, незважаючи на свою мініатюрність, має 4 ядрами і оснащений інтегрованим відеоадаптером HD Graphics від Intel. Ця вбудована графічна карта дозволяє відтворювати відео в якості HD і переглядати зображення з високою роздільною здатністю. Vinga Mini 0200 здатний розпізнавати і відтворювати багатоканальний звук в якості 7.1. Для підключення до Internet і замкнутим локальним мережам в збірці передбачений роз'єм LAN.

Функціональність і скромні розміри - ось 2 основних переваги цієї збірки. При цьому її продуктивність можна назвати навіть високою: якщо порівнювати параметри даного системного блоку з бюджетними лептопами, які можна було знайти в продажу ще 3 роки тому, то портативний Mini 0200 виявиться у декілька разів більш потужним. Разом з тим, модель фізично займає мінімум простору. Це дуже зручно для всіх, хто змушений часто носити з собою велику кількість обладнання, наприклад, для інженерів і системних адміністраторів, яким регулярно доводиться особисто виїжджати на об'єкти клієнтів. Для проведення простих діагностичних процедур можна крім основного робочого ноутбука і планшета взяти з собою і цей мініатюрний ПК.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані