Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A) - AT190442 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A) - AT190442 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A)

Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A) - AT190442

Код товару: AT190442
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти UHD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти UHD Graphics 630
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Тип пам'яті DDR 4
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 150 Вт
Колір Grey
Опис

Придбати Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Apple A1993 Mac mini (MRTT2UA / A)

Mac mini - потужний настільний комп'ютер, контролер для домашньої автоматики, основа масштабних рендер-ферм. І багато, багато інших цікавих речей. Тепер Mac mini оснащений процесором Intel восьмого покоління і графікою Intel UHD Graphics 630. А значить, у нього ще більше обчислювальної потужності для виконання ресурсоємних завдань. Що б ви не робили - від обробки звуку з концерту до тестування свого застосування для iOS, - Mac mini прискорить втілення будь-якої ідеї.

Моргнути не встигнете

Тепер на Mac mini встановлений флеш-накопичувач PCIe. Його швидкість читання до чотирьох разів вище, ніж у флеш-накопичувачів попереднього покоління. Завантажуйте об'ємні файли і запускайте додатки ще швидше.

Новий рівень безпеки

У Mac mini використовується Apple T2 Security Chip - чіп другого покоління, створений Apple спеціально для Mac. Він забезпечує більш надійний захист даних на вашому Mac mini. У чіп вбудовано декілька контролерів. Він також оснащений модулем Secure Enclave, який відповідає за роботу функції безпечного завантаження і зберігання зашифрованих даних.

Міць і швидкість на вході / виході

Ви можете підключати різні пристрої до портів Mac mini, створюючи потрібну для роботи конфігурацію. Thunderbolt 3 - наш найпотужніший і універсальний порт. І у Mac mini їх чотири. Пропускна здатність нового порту HDMI 2.0 вище, ніж у попередньої моделі, тому зростає і частота кадрів. А підключений до Mac mini модуль 10 Gigabit Ethernet дозволить передавати важкі файли і величезні обсяги даних до 10 разів швидше.

І комп'ютер. І швець. І жнець

Компактний розмір, висока продуктивність, безліч портів. З такими характеристиками Mac mini всюди знайде собі місце. А тепер, коли в корпусі шириною всього 19.7 см більше ядер процесора, - ніколи не знаєш, де ще зустрінеш Mac mini або навіть кілька.

Строгий монолітний корпус Mac Mini виготовлений з цілісного листа алюмінію. Ви дізнаєтеся легендарний дизайн Mac з першої секунди. Незважаючи на висоту менше чотирьох сантиметрів і вагу менше двох кілограмів, він Cпособ на дуже багато. І це як і раніше найекономічніший настільний комп'ютер в світі - він не просто відповідає вимогам Energy Star, а перевершує їх більш ніж в сім разів. З таким компактним комп'ютером залишається лише одне питання - чим же зайняти стільки вільного місця на столі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані