Мобільний телефон Ulefone S1 1/8Gb Black (6937748732587) - AT190515 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Ulefone S1 1/8Gb Black (6937748732587) - AT190515 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Ulefone S1 1/8Gb Black (6937748732587)

Мобільний телефон Ulefone S1 1/8Gb Black (6937748732587) - AT190515

Код товару: AT190515
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 1 Gb, Діагональ екрану 5.5", Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 8 Gb, Бездротові підключення WI-FI, Bluetooth, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ulefone
Оперативная память 1 ГБ
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 3G, 2G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 5 + 5 Mpx
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 2 Mpx
Навигация GPS
Частота процесора 1.3 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6580
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 64 Gb
Функции камеры вспышка
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик приближения, датчик освещения, G-sensor
Разрешение экрана 960х480
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон Ulefone S1 1/8Gb Black (6937748732587) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Ulefone S1 1 / 8Gb Black (6937748732587)

Ulefone S1

Телефони серії S - лінійка бюджетних моделей, надійних і простих, які будуть по кишені кожному українцю. Серед них особливо виділяється Ulefone S1 з безрамковий екраном і здвоєною камерою. Незважаючи на те, що ціна девайса дійсно низька, він володіє середніми і досить непоганими технічними показниками, тому стане відмінним помічником в повсякденному житті.

Дизайн

Плавні переходи ліній надають моделі Ulefone S1 особливу витонченість і обтічну форму. Бічні рамки зроблені з металу, а тильна сторона оснащена привабливим глянцевим покриттям. Тонкий, легкий і зручний гаджет не ковзає в руках і досить ергономічний для того, щоб поміщатися в звичайний кишеню. Це універсальний варіант для чоловіків і жінок. У нас ви можете купити Ulefone S1 в класичному чорному або золотому кольорі.

Екран

Великий дисплей з діагоналлю 5.5 дюймів забезпечує яскраве барвисте зображення, а високий дозвіл екрана робить перегляд фільмів справжнім задоволенням. Дисплей займає близько 90% лицьовій панелі, що надає гаджету досить приголомшуючий, але дуже привабливий вигляд. Смартфон Ulefone S1 цінують молоді дівчата, оскільки він відрізняється своєрідним шармом.

Продуктивність

Телефон має невисокі технічні показники: 1 ГБ оперативної пам'яті і смартфон MT6580 на 4 ядра. Це дозволяє завантажувати і відкривати легкі і прості програми, але важкі додатки і обробку відразу декількох завдань гаджет не потягне. При необхідності, можна скористатися картою пам'яті, щоб збільшити внутрішнє сховище до 128 ГБ. З огляду на дані характеристики, на Ulefone S1 ціна цілком відповідає дійсності.

Камери

Основна камера на 8 Мп і 5 Мп - непоганий варіант для створення знімків при хорошому освітленні. Фронтальний модуль на 5 Мп підійде для створення автопортретів.

Акумулятор

Ємність батареї становить 3000 мА * год, що можна вважати очевидною перевагою - телефон здатний працювати в автономному режимі цілий день при активному використанні.

Молода і швидко розвивається Ulefone є одним з найбільших виробників аксесуарів і мобільних пристроїв в Китаї. Почала своє існування фірма в 2010 році. Часта реорганізація і зміна імені розтрощила початковий склад і сприяла створенню окремого підрозділу, який отримав своє відоме назва. Метою компанії є отримання міжнародного рівня і виробництво якісної продукції, здатної сподобатися багатьом шанувальникам бренду. Кожен смартфон Ulefone проходить численні етапи тестування і має міжнародний стандарт якості.

Різноманітні пристрої відрізняються доступною ціною, стабільною роботою програмного забезпечення і широким асортиментом, що дозволяє підібрати смартфон по собі, завдяки різноманітності дизайну і технічних параметрів. Численні відгуки, Ulefone отримує в основному позитивні, що підтверджується покупателмі, що роблять свій акцент на надійність і якість. Ці сучасні гаджети створені для того, щоб радувати своїх власників, відкриваючи перед ними світ розваг і надаючи допомогу в роботі.

Огляд смартфонів Ulefone показує, що компанія не зупиняється на своїх досягненнях і з кожним роком вдосконалюється. Так, наповнюючи гаджети сучасними розробками, фірма намагається вкласти в кожне своє пристрій родзинку, що виділяє його як в своїй лінійці, так і на своєму рівні.

Ціна є найбільш доступною серед конкурентів. Купуючи цей мобільний телефон, ви платите за надійний і якісний апарат, створений щоб стати незамінним помічником свого власника і найкращим ключем до насолоди віртуальним світом. Елегантні лінії ергономічних корпусів Ulefone роблять гаджети стильними та чарівними пристроями, здатними викликати заздрість конкурентів. Купити смартфони Ulefone в Україні можна на нашому сайті.

Команда експертів з Китаю прагне створити ідеальний телефон, щоб задовольнити сучасні вимоги своїх покупців по всьому світу, використовуючи три концепції стилю і елегантності, продуктивності і доступності продукції. Ulefone головним чином зосереджений на виробництві інноваційних та зручних смартфонів з елегантним дизайном, високою якістю збірки.

Будьте впевнені, що кожна модель має вишуканий зовнішній вигляд, свою індивідуальність і унікальність. Продуктивність Ulefone є серцем ідеального телефону. Для того, щоб конкурувати в світі швидко зростаючої мобільної індустрії, ми використовуємо самі новітні технології. Наша мета полягає в тому, щоб постійно забезпечувати краще.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані