Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA) - AT190547 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA) - AT190547 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA)

Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA) - AT190547

Код товару: AT190547
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти UHD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти UHD Graphics 630
Об'єм SSD 250 ГБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Чіпсет Intel H370
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 180 Вт
Колір Чорний
Вес, кг 5.4
Опис

Придбати Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP 290 G2 MT (3ZD05EA)

Надійний персональний комп'ютер, який призначений для комфортної та продуктивної офісної роботи. Пристрій наділене потужними компонентами, які є гарантією успіху при досягненні будь-яких цілей. Він ідеально підійде для ділових людей, які щодня працюють з офісними програмами, створюють презентації, таблиці, формують звіти тощо.

Дизайн персоналльного комп'ютера досить класичний, виконаний в чорному кольорі з застосування легких декоративних елементів. Стильність і елегантність пристрою прекрасно підкреслить будь-який дизайн приміщення.

Відкрийте для себе недорогий, але продуктивний ПК HP 290 в корпусі Microtower. Він допоможе вам у вирішенні будь-яких повсякденних завдань і стане відмінним доробком на майбутнє.

Проект. ПК HP 290 в корпусі Microtower на 27% компактніше систем попереднього покоління. Він відрізняється стильним дизайном і дуже простий в налаштуванні і експлуатації. Продуктивність. З легкістю вирішуйте повсякденні завдання і будьте готові до нових викликів з високопродуктивним процесором 8-го покоління Intel Core i3 / i5 / i7, пам'яттю DDR4 і слотами розширення PCIe x1 і PCIe x16.

Безпека. Забезпечте захист пристрою за допомогою замка безпеки і зберігаються на ньому даних з мікропрограмного забезпеченням TPM. Вам ніщо не повинно заважати. Подбайте про подальший розвиток бізнесу.

Підтримка роз'ємів. ПК HP 290 в корпусі Microtower обладнаний 8 роз'ємами USB (2 роз'єми USB 3.1 на передній панелі і 2 роз'єми USB 3.1, 4 роз'єм USB 2.0 на задній), щоб ви з легкістю могли підключити будь периферійне устаткування. Інтерфейси VGA і HDMI дозволяють працювати з двома моніторами одночасно.

Зручна система управління ІТ-інфраструктурою на основі хмарних технологій. Єдине хмарне рішення HP Touchpoint Manager надає прості та ефективні інструменти і служби для управління даними, функціями безпеки і пристроями.

Управління ПК стає простіше. З програмою HP Support Assistant вам не доведеться витрачати час на пошуки оновлень. Проста бездротова друк. Ефективне використання робочого простору.

З пакетом послуг HP Care і службою Helpdesk отримати технічну підтримку стало простіше і швидше. Наша недорога, але надійна підтримка доступна цілодобово і охоплює широкий спектр виробників, пристроїв і операційних систем.

Послуги з передплати спрощують роботу. Щомісячна підписка забезпечить максимальний дохід і відкриє доступ на краще обладнання та послуг. Крім того, через три роки ви зможете замінити свій комп'ютер на абсолютно новий!

Hewlett-Packard 290 G2 оснащений процесором Intel Core i3, який володіє достатніми для ефективної роботи обчислювальними можливостями. Оперативна пам'ять з 4 ГБ вільного місця забезпечить швидкодію системи, тому можна легко працювати в багатозадачному режимі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані