Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813) - AT191055 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813) - AT191055 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813)

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813) - AT191055

Код товару: AT191055
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ екрану 2.31", Ємність акумулятора 1000 mAh, Бездротові підключення Bluetooth, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM, Роздільна здатність екрану 240x320,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sigma
Диагональ экрана 2.31
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Беспроводные подключения Bluetooth
Основная камера 0.3 Mpx
Операційна система без операційної системи
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Функции камеры вспышка
Мультимедиа музыкальный плеер, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, калькулятор, календарь, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості фонарик, SOS клавиша
Матеріал корпусу пластик
Размеры (мм) 140*62*16 мм
Вага 98 грамм
Разрешение экрана 240x320
Емкость аккумулятора 1000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Grand Black (4827798337813)

Є результатом ефективного поєднання лаконічного дизайну і надійності. Він стане відмінним вибором для тих користувачів, яким потрібні тільки базові функції телефону. Корпус клавіатурного моноблока виготовлений із пластику з софт-тач покриттям. Завдяки цьому пристрій зручно лежить в руках і не вислизає. Крім того, даний матеріал надає міцність конструкції гаджета, не збільшуючи його вагу. Додатковий комфорт при використанні мобільного телефону забезпечують закруглені кути корпусу. На передній панелі даної моделі Sigma розташовані досить великі кнопки, за допомогою яких здійснюється комфортне керування пристроєм. Завдяки нанесеним на них досить великим символам мобільний телефон зручний у використанні навіть для користувачів з поганим зором. Крім того, дана модель Sigma обладнана двома слотами для SIM-карт. Це дозволить вам поєднувати вигідні тарифи одночасно двох операторів мобільного зв'язку.

Однією з головних особливостей мобільного телефону Sigma mobile Comfort 50 GRAND є вбудована в корпус кнопка SOS. При натисканні на неї пристрій автоматично здійснить послідовний виклик на п'ять попередньо встановлених номерів і відправити на них смс повідомлення. Таке конструкційне рішення є надзвичайно корисним, особливо якщо користувач даного гаджета потрапив у скрутну ситуацію, пов'язану з погіршенням стану здоров'я або знаходиться в небезпеці. Крім того, даний телефон адаптований для людей з поганим слухом. Пристрій озвучує голосом цифри при наборі номера, а також номер абонента при вхідному виклику. Додатковий комфорт у використанні гаджета забезпечує спеціальна бічна кнопка. З її допомогою ви зможете заблокувати не тільки всю клавіатуру, а й окремі клавіші швидкого набору для двох членів сім'ї.

Дана модель Sigma отримала невеликий екран діагональ якого становить 2.31 дюйма. Реалізована в пристрої TFT-матриця забезпечує передачу яскравого зображення, яке буде добре видно при будь-яких умовах освітлення. Роздільна здатність дисплея становить 240 x 320 пікселів, чого цілком достатньо для комфортного взаємодії з гаджетом. Пристрій одержав 4 Мб вбудованої пам'яті, завдяки чому ви зможете зберігати на телефоні невелика кількість поліфонії, картинок і відеороликів. Телефонна книга пристрою дозволяє зберегти до 300 контактів. Крім того, мобільний телефон підтримує установку карт пам'яті об'ємом до 32 Гб. Обмінюйтеся різноманітними даними з іншими користувачами за допомогою реалізованої в гаджеті Bluetooth-технології. Швидке реагування пристрою забезпечує одноядерний процесор Mediatek MT6261D. Мобільний телефон Sigma mobile Comfort 50 GRAND надає вам можливість робити знімки і записувати відеоролики за допомогою основної камери з сенсором на 0.3 Мп. Реалізована в гаджеті яскрава світлодіодний спалах дозволяє вести зйомку навіть при поганому освітленні. Мобільний пристрій обладнаний знімною літій-іонною батареєю ємністю 1000 мАг. Вона забезпечує тривалий період роботи гаджета, а також перезаряджається всього за кілька годин, що дозволить вам завжди залишатися на зв'язку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані