Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886) - AT191088 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886) - AT191088 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886)
Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886)
Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886)

Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886) - AT191088

Код товару: AT191088
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип Бездротові, Кількість кнопок 5, Інтерфейс підключення радіо, Роздільна здатність (max) 1600 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора лазерний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Lenovo
Количество кнопок 5
Тип безпровідний
Інтерфейс підключення радіо
Разрешение (max) 1600 dpi
Тип сенсора лазерний
Призначення для ноутбука, для компьютера
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Колір Чорний
Опис

Придбати Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка Lenovo Professional Wireless Laser (4X30H56886)

Lenovo Professional Wireless - лазерна мишка для професійного використання. Гарантує необхідний рівень точності і контролю управління, який потрібен фахівцям різних сфер. Допоможе виконувати свою роботу швидко і ефективно, не відволікаючись на якісь недоліки роботи периферійних пристроїв. Має ділової, стриманий і лаконічний вигляд, властивий продукції Lenovo бізнес-класу. Прекрасно доповнить робоче простір, завдяки відсутності кабелів не буде захаращувати стіл і заважати в роботі. Знайде своє чинне місце в high-tech офісі або ІТ-середовищі.

Особливості та переваги:

1 хвилина зарядки може забезпечити до 1 години використання;

Бездротовий зв'язок: вибір між традиційними бездротовими і Bluetooth режимами;

Зручно: кілька світлодіодних індикаторів показують стан батареї для безпроблемного використання;

Час автономної роботи: до місяця.

Lenovo Group Limited -комп'ютерна компанія Китаю, що має реєстрацію в Гонконзі і займає четверте місце в світі по виробництву ПК. Ці відомості успішності компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії за цим показником знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штаті Нью-Йорк.

Компанія спеціалізується на розробці та виробництві ПК, КПК, фірмі належать розробки сєверов, відеопроекторів і моніторів. Основними власниками акцій компанії Lenovo є Legend Holdings Ltd, що має 42 відсотки акцій і здійснює роботу під контролем Китайської академії наук, а також американська фірма IBM, що тримає близько 9 відсотків акцій, акціонерами є також американські інвестиційні фонди. У компанії працює близько 20 тисяч чоловік. людина.

Миші - це один з основних інструментів для управління комп'ютером. Її основні функції полягають в наведенні на предмет, відкриття папок чи інших дій. Зараз їх випускається величезна різноманітність, що дозволяє підібрати девайс за своїми уподобаннями та його призначенню.

Класифікація мишок. Асортимент приладу для ПК дуже широкий і різноманітний. Вибирати мишу можна за зовнішнім виглядом, формою, призначенням, типу підключення. За останнім критерієм товар поділяється на дві категорії: провідні; бездротові.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані