Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 бело-голубой с малиновым (OPS-FRK-20-069) - AT191222 - купити Дитячі велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 бело-голубой с малиновым (OPS-FRK-20-069) - AT191222 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 бело-голубой с малиновым (OPS-FRK-20-069)

Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 бело-голубой с малиновым (OPS-FRK-20-069) - AT191222

Код товару: AT191222
Немає в наявності
Короткий опис:
Вікова група від 6 років, Діаметр коліс 20", Стать для хлопчиків, для дівчаток, Вид двоколісний, Батьківська ручка управління немає, Матеріал коліс резина,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр колес 20
Возрастная группа с 6 лет
Пол для мальчиков, для девочек
Колір розовый, голубой, белый
Вид 2
Материал колес гума
Рама для металла
Тормоз ножной, V-brake
Тип рамы без амортизации
Оснащение стойка (подножка), сигнал-звонок, светоотражатели, переднее крыло, защита цепи, заднее крыло
Виробник Formula
Опис

Придбати Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 бело-голубой с малиновым (OPS-FRK-20-069) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дитячий велосипед Formula 20" RACE рама-10,5" 2019 біло-блакитний з малиновим (OPS-FRK-20-069)

Велосипед Formula Race 20 - нова модель дитячого велосипеда від харківського бренду, розрахована на зріст 120-135 см і підійде як хлопчикам, так і дівчаткам у якості першого велосипеда.
Основні його переваги – гарний зовнішній вигляд, низька ціна, простота обслуговування.
Рама традиційно надійна сталева, проста вилка без амортизаторів, недорога одношвидкісна трансмісія – стандартна комплектація велосипеда для маленьких байкерів, якої буде достатньо, щоб вчитися кататися.
Широке сідло, зручне кермо і невеликі маневрені колеса дозволять малюкові відчути комфорт при їзді по рівній поверхні, проте з бездоріжжям байк не впорається.
Чіпкі гріпси дозволять надійно захопити кермо, а в разі падіння на кермо можна уникнути сильного удару з допомогою захисту керма.
Гальма заднє ножне і переднє з ручною, яке допоможе навчитися гальмувати, як на дорослому велосипеді.
Для комфортного пересування встановлені аксесуари, які забезпечать безпечну їзду завдяки захисту від бруду за допомогою крил і захист ланцюга, а також захисту при падінні, яку виконують гумові бортики на ручках керма.
Цього року модель велосипеда Formula Race 20 поміняла дизайн, він став більш спортивний і яскравий, такий байк буде виділятися серед інших.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані