Стілець для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557) - AT191234 - купити Стільці для годування в Києві й Україні, доступні ціни на Стілець для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557) - AT191234 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Стілець для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557)

Стілець для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557) - AT191234

Код товару: AT191234
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал пластик, метал, Вік від 6 місяців, Колір бежевий, Регулювання по висоті 7 позицій, Нахил спинки 3 позиції, Вага 9.2 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал пластик, металл
Возраст от 6 месяцев
Колір бежевий
Регулировка по высоте 7 позиций
Наклон спинки 3 позиции
Додатково ремни безопасности, подножка, возможность регулировки расстояния от столешницы до малыша
Размеры в разложенном состоянии 96 х 60 х 120 см
Виробник Evenflo
Вага 9.2 кг
Опис

Придбати Стілець для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стільчик для годування Evenflo Nectar бежевий (6910806229557)

Це набагато більше, ніж звичайно стільчика для годування, а справжній простір вашої крихти на кухні. Розроблено в Сполучених Штатах Америки. Дитячий столик і стільчик, другий піднос зі спеціальними заглибленнями під чашки або тарілки - простіше кажучи є все, що необхідно для смачного обіду. Відмінною особливістю стільця є нахил спинки в 4 положеннях, навіть до повноцінного положення «лежачи». Це на випадок, якщо малюк заснула в стільчику.

Так само цей стілець для годування має 6 положень по висоті, щоб підібрати зручний рівень сидіння дитини за загальним столів. А в міру того, як буде ваша дитина рости, стільницю можливо змінювати в 3 положеннях. Щоб непосиді було безпечно в стільчику, в ньому присутні 5-ти точкові ремені безпеки, якими необхідно пристібати дитини. І, нарешті, дитячий стільчик для годування Evenflo Nectar вважається одним з компактних, легко складається.

Стільчик для годування не є річчю першої необхідності, але його присутність однозначно спрощує процес годування дитини. При цьому у мами звільняються руки, щоб виконувати якусь домашню роботу, поки малюк сидить в затишному кріслі і грає.

Наявність спеціального стільця також дозволяє вберегти карапуза від отримання травми. Це для нас, дорослих, кут скатертини, гаряча чашка з напоєм або супом є звичайними речами, а для нього - цікавими і новими предметами, які обов'язково захочеться помацати і потягнути в рот. Навіть згодом, коли дитина розуміє, що є те, чого не слід торкатися, він все одно має ще недостатню координацію рук, тому випадково здатний перекинути що-небудь. Все це обов'язково варто врахувати при виборі стільчика.

Стілець для годування - це спеціально розроблене пристосування, що дозволяють дитині знаходитися під час їжі за загальним столом на рівні дорослих. Дуже часто вироби оснащуються власними стільницями, тому малюк в будь-якому місці будинку може зручно поїсти або ж пограти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані