Крісло АКЛАС Валенсия Soft EX MB Коричневое (07826) - AT191577 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло АКЛАС Валенсия Soft EX MB Коричневое (07826) - AT191577 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Крісло АКЛАС Валенсия Soft EX MB Коричневое (07826)

Крісло АКЛАС Валенсия Soft EX MB Коричневое (07826) - AT191577

Код товару: AT191577
В наявності
15 800 грн
Короткий опис:
Оббивка натуральна шкіра, Матеріал основи дерево, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Максимальне навантаження, кг 120, Тип офісне крісло керівника, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка натуральная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки Коричневий
Материал основания дерево
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников дерево
Цвет каркаса Коричневий
Опоры пластиковые ролики
Высота min, см 119
Высота max, см 129
Ширина сидения, см 56
Высота спинки, см 75
Диаметр основания, см 70
Вес, кг 25
Тип офисное кресло руководителя
Опис

Придбати Крісло АКЛАС Валенсия Soft EX MB Коричневое (07826) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Крісло Валенсія Soft АКЛАС EX MB - це нова модифікація лінійки добре відомих офісних крісел для керівника Валенсія.
Воно стане прекрасним доповненням вашого робочого місця, дозволить вам завжди бути у тонусі та доброму настрої, адже це крісло не тільки відповідає основним принципам ергономіки, але і завдяки своєму продуманому на вищому рівні дизайну органічно впишеться в існуючий інтер'єр.

Дизайн. Дана модель відрізняється збільшеною висотою спинки і наявністю потрійної подушки на сидінні та спинці, що робить її привабливою і зручною для людей високого і вище середнього зросту, а також для любителів дуже м'яких і комфортних крісел.

Оббивка. Як і личить солідному офісному кріслу, Валенсія Soft одягнена в гідний наряд з натуральної шкіри або екошкіри, і обидва ці матеріали мають свої переваги.
Натуральна шкіра класу Lux - міцна, еластична, з напівматовим покриттям, яке переливається на світлі і злегка змінює відтінок кольору в залежності від освітлення, приємна при тактильному знайомстві - ідеальний матеріал для ідеального офісного крісла. Екошкіра практично не поступається за своїми якостями натуральній шкірі, а її ціна - це приємний бонус для покупця.

Механізм. В доповнення до прекрасного і дуже зручного сидіння Валенсія Soft оснащена дуже прогресивним механізмом, назва якому мультиблок.
З цим механічним помічником ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним в цьому кріслі: включивши режим гойдання підвищеної комфортності, ненадовго перенестися в країну своїх мрій, а після не забути повернутися в світ реальності, зафіксувати зручне положення сидіння зі спинкою і приступити до підкорення нових вершин бізнесу.
За допомогою декоративної ручки такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно.
Ще один механічний помічник, газліфт, дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під свій зріст.

Підлокітник. Елегантний вигин дерев'яних підлокітників даної моделі, доповнений м'якими накладками, не тільки прекрасно доповнює зовнішню красу крісла, але і подарує вашим рукам почуття максимального комфорту.

Хрестовина. Хрестовина крісла Валенсія Soft має міцну металеву основу, яка забезпечує йому необхідну стійкість.

Особливості. Крісло Валенсія Soft - одне з дуже м'яких і комфортних крісел, яке має поперековий валик, інтегрований підголовник і додаткову м'яку накладку (потрійна подушка) на сидінні та спинці з силіконовим наповненням плюс комфортне хитання, щоб розслабитися і відновити сили протягом робочого дня.
Сідаючи в це унікальне творіння, ви відчуєте максимум позитивних емоцій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані