Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE - AT191579 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE - AT191579 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE
Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE
Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE
Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE
Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE
Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE

Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE - AT191579

Код товару: AT191579
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні газова, Кількість конфорок 4, Колір сірий, Управління механічне, Газ-контроль є, Матеріал поверхні загартоване скло,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PYRAMIDA
Тип поверхности Для газовых плит
Количество конфорок 4
Колір Grey
Управление механічна
Материал поверхности закаленное стекло
Материал держателей чугун
Диаметр и мощность конфорок Передняя правая 1 кВт, Задняя левая 1.75 кВт, Передняя левая 3.8 кВт, Задняя правая 1.75 кВт
Розміри 58 х 51 см
Опис

Придбати Варочна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня PYRAMIDA PFG 647 GRAY LUXE - це стильна сучасна газова варильна поверхня, яка має ряд своїх особливостей і переваг. Вона оснащена підставкою ВОК, яка передбачена спеціально для посуду з увігнутим дном. Плюс до цього є накладка хрестоподібної форми для кавових турок. Такі підставки дуже компактні в розмірах, тому не займуть багато місця при зберіганні. 

Представлена модель варильної поверхні оснащена чотирма газовими конфорками, при цьому турбо-конфорка з потрійним рядом полум'я розташована на відміну від багатьох моделей в першому ряду. Вона дуже швидко прогріває дно посуду, таким чином, значно прискорюючи процес приготування їжі. 

З корисних і потрібних функцій варто відзначити електропідпал (автоматична подача іскри в момент натискання на вбудований поворотний регулятор) та газ-контроль. Передбачені чавунні решітки, які дозволяють витримувати посуд різного розміру і ваги. Оскільки дизайн моделі виконаний в сірому кольорі, вона буде гармонійно виглядати в сучасному інтер'єрі Вашої кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані