Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W - AT191619 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W - AT191619 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W
Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W
Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W
Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W
Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W

Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W - AT191619

Код товару: AT191619
В наявності
17 343 грн
Короткий опис:
Тип гриль, мікрохвилі, Колір Білий, Тип керування сенсорний, Об'єм 23 літрів, Потужність НВЧ 900 Вт, Виконання вбудована,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Колір White
Тип гриль, микроволны
Об`єм 23 литров
Тип управления сенсорное
Мощность СВЧ 900 Вт
Исполнение вбудований
Тип гриля кварцевый
Оснащение решетка для гриля
Мощность гриля 1200 Вт
Дисплей дисплей
Тип открывания дверцы ручка
Тип внутреннего покрытия нержавіюча сталь
Особливості блокировка от детей
Функции и специальные программы разморозка, автоматическое приготовление
Вага 18
Опис

Придбати Мікрохвильова піч Gorenje BM235ORA-W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мікрохвильова піч GORENJE BM 235 ORA-W.

Для приготування страв ви зможете використовувати будь-яку ємність, придатну для розігріву в мікрохвильових печах. Абсолютно рівне керамічне дно робочої камери дозволить більш раціонально використовувати внутрішній об'єм печі, а також забезпечить легкий догляд за поверхнею.

Суцільне скління дверцята. Внутрішня сторона дверцят має суцільне заскління без рамки і отворів, де міг б накопичуватися бруд. Внутрішні скла, як і саму дверцята, можна легко зняти, очистити і без зусиль встановити на місце. Все це істотно спрощує очищення.

Після вступу Словенії в Європейський Союз перед фірмою Gorenje відкрилися нові можливості, виникли нові завдання. Ділова стратегія, націлена на міжнародний ринок, дозволила головному підприємству Gorenje та дочірнім товариствам широко використовувати наявні можливості і грамотно розподіляти комерційні ризики.

Gorenje знають і поважають на ринках побутової техніки більш ніж 90 країн на всіх континентах. Але головна мета - європейські ринки. Gorenje - найбільший експортер у Словенії, його частка на європейському ринку побутової техніки становить 4%. Більш ніж дві третини продукції фірми надходить на ринки країн Європи. Gorenje - перша словенська компанія, офіційно сертифікована відповідно до Європейської Схемою екологічного менеджменту та аудіювання (EMAS).

Мікрохвильова піч - електроприлад, який використовує явище розігріву водомістких речовин електромагнітним випромінюванням дециметрового діапазону (зазвичай з частотою 2,450 ГГц) і призначений для швидкого приготування, підігріву або розморожування їжі.

На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрівання їжі в мікрохвильовій печі відбувається не тільки з поверхні розігрівається тіла, але і за його обсягом, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі даної частоти проникають і поглинаються харчовими продуктами приблизно на 1,5 - 2,5 см по глибині від поверхні. Це скорочує час розігріву їжі; середня швидкість нагріву в СВЧ-печах становить 0,3-0,5 ° С в секунду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані